Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Holtan találták a GWAR gitárosát

November 3-án reggel társai holtan találták a GWAR gitárosát, Cory „Flattus Maximus" Smootot. A hirtelen halál oka egyelőre ismeretlen, az éppen észak-amerikai turnéjukat bonyolító szörnymetalos sokk rockerek természetesen a padlón vannak.

A GWAR éppen a kanadai határon készült átlépni, amikor Coryt holtan találták. A muzsikus 2002-ben lépett be a bandába a gitároskarakter Flattus Maximus ötödik inkarnációjaként: ő töltötte be a leghosszabb ideig ezt a megtisztelő posztot. A 34 éves Cory két lemezen producerként is erősítette a zenekart: korábban két másik csapatban, a Misguidedban és a Locus Factorban is érdekelt volt, de a GWAR mellett is futtatta a Mensrea formációt, illetve szólóprojektjét, a The Cory Smoot Experimentet.

Habár az első hírek arról szóltak, a banda lemondja további amerikai fellépéseit – a hathetes turnéból még négy hét előttük áll –, a legfrissebb információk szerint november 4-én este mégis fellépnek a kanadai Edmontonban. A bandát ugyanakkor sokkolták a történtek, így nem tudni, mi lesz a folytatás.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.