Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Hogy David és én együtt játszunk-e majd a Morbid Angelben? Hahahahhahhahahaha!”

0619tuckerAkármit is állít David Vincent, nagyon úgy fest: a Morbid Angellel gyakorlatilag egyet jelentő Trey Azagthoth gitáros a teljes zenekart lecserélte. Tim Yeung dobos után most Thor „Destructhor" Myhren gitáros is bejelentette, hogy már nem tagja a bandának, a visszatért Steve Tucker basszer/énekes pedig pár rajongói kérdésre válaszolva igyekezett eloszlatni a csapat környékét belengő homályt.

„Szeretném bejelenteni, hogy én, Destructhor sem zenélek tovább a Morbid Angellel", tette közzé Thor Myhren, aki az utóbbi hét évben gitározott a világ egyik legnagyobb death metal-zenekarában. „Ennek az az oka, hogy a többiek valaki olyannal szeretnének dolgozni, aki helyileg közelebb van hozzájuk. Ez számomra jó hír, mivel már a legutolsó közös turnénk, a 2014 novemberében és decemberében lefolytatott európai kör után eldöntöttem, hogy távozom a csapatból. Most a norvég extrém metalos Myrkskoggal szeretnék előre haladni, mert ez az én igazi helyem, és nagyon izgalmas dolgok történnek körülöttünk. Jövőre érkezik egy új album, jönnek a fesztiválok meg a turnék, és így tovább. A Morbid Angelnek csakis a legjobbakat kívánom minden téren, rengeteg nagyszerű tapasztalatot szereztem a zenekarban. Nincsenek bennem rossz érzések, és talán a jövő még összehoz minket egy másik dimenzióban!"

Mindez azt jelenti, hogy a csapat jelenleg kizárólag Trey Azagthoth gitárosból és a visszatért Steve Tucker basszer/énekesből áll. Mivel David Vincent azt állítja, továbbra is tagja a csapatnak, többen arra következettek, hogy talán két frontemberrel nyomja tovább a csapat, Tucker azonban a Facebookon cáfolta a dolgot. „Hogy mi van Daviddel? Kurvára nem tudom, és nem hinném, hogy én lennék az egyetlen, aki ebben a cipőben jár... Hogy visszatér-e a zenekarba Pete Sandoval? Kurvára azt kívánom, hogy bárcsak így történne! Hogy David és én együtt játszunk-e majd a Morbid Angelben? Hahahahhahhahahaha! Bocs, haver, én death metalt játszom, szóval NEM. Hogy ki lesz a másodgitáros? Erre majd az idő választ ad... És végül, de nem utolsósorban: folytatom-e a Warfather zenekaromat? Abszolút! Három héten belül megkezdjük az új lemez munkálatait a Mana stúdióban, Erik Rutan testvérem producerkedése mellett!"

Találgatni nem fogunk, a helyzet önmagáért beszél. Viszont mindez jó hírnek tűnik azok számára, akik elégedetlenek voltak a legutóbbi Illud Divinum Insanus kísérletezősebb megközelítésével, ugyanis valószínűtlennek tűnik, hogy Tuckerrel is efféle anyag készülne...

 

Hozzászólások 

 
+2 #5 drughi 2015-06-20 15:34
Idézet - Sanctus:
Trey kommunikációja azonban kritikán aluli.

Biztos valami két hetes Doom lanparty-n pörög. Egyszer ő is megszólal ezügyben biztosan. :)
Idézet
 
 
#4 Sanctus 2015-06-20 10:33
Nem hiszem hogy Tucker David nyakába akarta varrni az Illud... albumot, inkább arra gondolhatott hogy egy death metal zenekarban tökéletesen felesleges két basszusgitározó frontember (és igen, valahol tényleg nevetséges, hogy bárki ebben potenciált látott...). Trey kommunikációja azonban kritikán aluli.
Idézet
 
 
+2 #3 necromedve 2015-06-19 22:36
Ebben a legizgalmasabb az új Myrkskog lemez híre - jó lenne, ha megvalósulna belőle valami. A minap foszlott szét teljesen a Superior Massacre pólóm, amit még annak a lemeznek a turnéján vettem, szóval rég várom az újat.... :D
Idézet
 
 
+7 #2 grandmagus 2015-06-19 09:15
Na,ne má!.Lássuk a Zenét oszt majd mondjuk hogy milyen.
Idézet
 
 
+18 #1 Wendiii 2015-06-19 09:03
Csak én emlékszem Trey azon interjúira, amikben azt fejtegeti, hogy már nem hallgat death metalt, mert nem érdekli, inkább underground technot, amit lehet is majd az (akkori) új albumon is hallani?
A másik, hogy mivel ő a főnök, gondolom a végső szót is ő mondja ki azzal kapcsolatban, hogy mi kerül az albumra és mi nem. Szóval ne akarják már nagyon Vincent nyakába varrni.
Ennek ellenére azt mondom, hogy jó lesz ez a kooperáció, mert azért Tuckerrel is brilliáns lemezek készültek, ezúttal is kíváncsi vagyok, mi fog kisülni belőle. Csak a háttérben zajló események alakulnak érdekesen. Remélhetőleg nem lesz olyan mocskolódás, mint annyi más zenekarnál (pedig ahogy elnézem, a jelek erre mutatnak...).
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.