Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hivatalos: Budapestet is eléri a KISS búcsúturnéja

Július 16-án Budapesten koncertezik a KISS. A zenekar búcsúturnéja, az End Of The Road keretében jut el Magyarországra.

1103kiss

Idén év elején startolt el a KISS End Of The Road búcsúturnéja, amely Észak-Amerika után nyáron már Európát is letarolta, júniusban, Prágában mi is megnéztük a zenekart. A csapat előzetesen is azt ígérte, hogy egy várost csak egy alkalommal érintenek a körút keretében, viszont az egyes kontinenseken többször is végigfutnak. Most kiderült: még egyszer, utoljára Budapesten is meg lehet nézni őket, méghozzá 2020. július 16-án, a Papp László Sportarénában. Mindez persze annyira talán nem nagy meglepetés, hiszen nyáron Gene Simmons a Magyar Nemzetnek már megpendítette: mindenképpen szeretnének eljutni hozzánk is.

A budapesti koncertre jegyek november 14-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Elővásárlási lehetőség a hivatalos KISS rajongói klub tagjai számára november 12- én 10 órától lesz. Az elővásárlási lehetőség a regisztrált Live Nation tagok számára is elérhető, november 13-án 10 órától. A normál belépők mellett limitált számú, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegy is vásárolható a bulira, valamint 2 fajta VIP csomag is elérhető lesz a rajongók számára. Részletek a budapesti koncertről itt.

A KISS 2010-ben játszott nálunk utoljára, és akkor is csaknem másfél évtized után. Utóbbinak viszont érthető a magyarázata, hiszen a csapat maszkos ősfelállásának visszatérő turnéja Belgrád mellett egyedül Budapesten produkált bukást, amikor is 1997-ben egy igen foghíjas PeCsa szabadtérnek játszottak… Maga az End Of The Road turné egyébként még elég sokáig tart, a mostani állás szerint a zenekar fennállásának utolsó koncertje 2021. július 17-én lesz szülővárosukban, New Yorkban.

 

Hozzászólások 

 
#8 Goodbye 2019-11-08 14:25
A zenekar élő teljesítménye azóta csak rosszabb lett. Szomorú, hogy így fejezik be a pályafutásukat.
Idézet
 
 
#7 T-boj 2019-11-08 09:38
Idézet - bogar:
2010-ben kb, 7-8000 ember volt az arénában. Nálam a KISS a best zenekar, de még én sem rohanok jegyet venni.


De jövőre pont tíz éve lesz, hogy voltak. Azóta sokat forgott a világ.
Idézet
 
 
#6 bogar 2019-11-08 09:36
2010-ben kb, 7-8000 ember volt az arénában. Nálam a KISS a best zenekar, de még én sem rohanok jegyet venni.
Idézet
 
 
#5 NitRo 2019-11-08 09:13
Én pontosan ezért tartok fenn egy hitelkártyát. Bejelentik a koncertet, két nap múlva már árulják is a jegyeket és sok esetben estére el is fogynak. Ilyen helyzetekben tényleg az van, hogy nincs időd gondolkodni és időzíteni, ezért inkább megveszem a jegyet és fizetem a kamatmentes részletet három hónapig, aztán ha mégsem tudok elmenni, eladom.
Idézet
 
 
#4 RobertThorn 2019-11-08 08:39
Sajnos az a baj, hogy Ervin aggodalma teljesen jogos.
Totál beállt az egész rendszer erre a gyakorlatra, hogy ilyen tök béna, kompromisszumme ntes és méltatlan (vagy legalábbis nem fogyasztóbarát) módon lehet csak jegyet venni egy nagyobb koncertre.

Egyszerűen nem hagynak időt a fogyasztónak arra, hogy teszem azt gyűjthessen egy jegyre (mert hogy amúgy félelmetesen túlárazott már a legolcsóbb jegy is), vagy hogy egyáltalán szabadon gondolkodhasson rajta tud e, akar e jönni. Így most pillanatnyilag ott tartunk, hogy már _muszáj_ megvenni a jegyet fél évvel/egy évvel (értsd röhejesen korán) a koncert előtt, rákényszerülünk a vásárlásra akkor is, amikor hónap közepe vagy vége van, mert ha nem hozzuk meg a döntést a pénztárnyitást követő egy-másfél napban, utána már - nyersen mondva - baszhatjuk (jobb esetben csak az ideális koncertélményt, rosszabb esetben en bloc az egész bulit).

Mindezt tovább mélyíti az a probléma is, hogy az online értékesítés erőforrása a korábbi rossz tapasztalatok ellenére még mindig alultervezett, borítékolhatóan lefagy, összeomlik, szóval még az is bőven beszophatja a jegy beszerzését, aki amúgy történetesen épp készen állna rá már a startpisztoly eldörrenésekor is. A pöcs jegyüzérek tevékenységéről nem is beszélve..

És ennek kurvára nem kéne természetesnek lennie. Nyilván mi fogyasztók is tehetünk arról, hogy a helyzet idáig fajult (mert mindentől függetlenül is rohanunk azonnal megvenni azt a nyamvadék jegyet, mert a magyar DNS alapból mondatja velünk hogy 'mermégavégénlem aradokróla'), de én mégis azt érzem, hogy maga az értékesítés rendszere is tehetne az ügy javításáért, ha akarna. De valamiért nem akarja.. :/
Idézet
 
 
#3 Kovacs Ervin 2019-11-07 22:04
A KISS koncertre gondoltam, marad e kiemelt allohely 18-aig. :D
Idézet
 
 
#2 frontiers 2019-11-07 19:50
Idézet - Kovacs Ervin:
Sracok, saccolyatok. Lesz e meg 18-an kiemelt allohely jegy a Scorps koncerten. Szeretnek nyomtatott, eredeti jegyet, nem pedig online e-ticketet. Vajdasagbol jovok, maskepp mar 14-en mennek az Arenahoz menvenni a jegyem.

ha saccolnom kéne, akkor azt mondanám erre, hogy vagy igen, de az is lehet, hogy nem.
Idézet
 
 
#1 Kovacs Ervin 2019-11-07 18:05
Sracok, saccolyatok. Lesz e meg 18-an kiemelt allohely jegy a Scorps koncerten. Szeretnek nyomtatott, eredeti jegyet, nem pedig online e-ticketet. Vajdasagbol jovok, maskepp mar 14-en mennek az Arenahoz menvenni a jegyem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.