Shock!

január 21.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Hiába szerepeltek a legutóbbi lemezen a legsikeresebb dalaink, összességében szar volt”

0627atrFebruár 24-én jelenik meg a Razor & Tie gondozásában a massachusettsi metalcore-os All That Remains új nagylemeze. Az album a The Order Of Things címet kapta, és Josh Wilbur producerrel dolgozott rajta a zenekar.

Noha Európa erről kevésbé értesült, és ez a bandát deklaráltan nem is érdekli különösebben, a tengerentúlon elég komoly sikert aratott az All That Remains legutóbbi albuma. A 2012-es A War You Cannot Win mintegy 120 ezer példányban kelt el odaát a megjelenése óta, és a modern rádiórockos húrokat pengető What If I Was Nothing, illetve a Stand Up dalok révén a banda még egy elég komoly kislemezsikert is produkált Észak-Amerikában. A Killswitch Engage-be történt régebbi beugrásairól is ismert Phil Labonte énekes vezette banda most elkészült a folytatással, amit Josh Wilbur producer (Lamb Of God, Gojira) irányításával csináltak meg. „Hiába szerepeltek a legutóbbi lemezen a legsikeresebb dalaink, összességében szar volt”, jelentette ki meglepő módon Phil egy nemrégi interjúban. „Ez a mostani szerintem messze jobban sikerült, mert erősebbek a nóták. Tizenkét dalunk van, és ebből négy vagy öt olyan, amiben végig tiszta éneklés van, kettő-háromban pedig vegyesen tettünk éneklést és üvöltéseket.”

Egy No Knock című dalba az alábbi videóban már bele is lehet hallgatni – hogy miért éppen aranyos kutyák aláfestéseként, azt nem tudjuk, de talán nem is olyan lényeges.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.