Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Hiába szerepeltek a legutóbbi lemezen a legsikeresebb dalaink, összességében szar volt”

0627atrFebruár 24-én jelenik meg a Razor & Tie gondozásában a massachusettsi metalcore-os All That Remains új nagylemeze. Az album a The Order Of Things címet kapta, és Josh Wilbur producerrel dolgozott rajta a zenekar.

Noha Európa erről kevésbé értesült, és ez a bandát deklaráltan nem is érdekli különösebben, a tengerentúlon elég komoly sikert aratott az All That Remains legutóbbi albuma. A 2012-es A War You Cannot Win mintegy 120 ezer példányban kelt el odaát a megjelenése óta, és a modern rádiórockos húrokat pengető What If I Was Nothing, illetve a Stand Up dalok révén a banda még egy elég komoly kislemezsikert is produkált Észak-Amerikában. A Killswitch Engage-be történt régebbi beugrásairól is ismert Phil Labonte énekes vezette banda most elkészült a folytatással, amit Josh Wilbur producer (Lamb Of God, Gojira) irányításával csináltak meg. „Hiába szerepeltek a legutóbbi lemezen a legsikeresebb dalaink, összességében szar volt”, jelentette ki meglepő módon Phil egy nemrégi interjúban. „Ez a mostani szerintem messze jobban sikerült, mert erősebbek a nóták. Tizenkét dalunk van, és ebből négy vagy öt olyan, amiben végig tiszta éneklés van, kettő-háromban pedig vegyesen tettünk éneklést és üvöltéseket.”

Egy No Knock című dalba az alábbi videóban már bele is lehet hallgatni – hogy miért éppen aranyos kutyák aláfestéseként, azt nem tudjuk, de talán nem is olyan lényeges.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.