Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hey You (You Make Me Rock): a harmadik előzetes dal az új Whitesnake-ről

Május 10-én jelenik meg a Whitesnake új lemeze, a Flesh & Blood, amelyről most meghallgatható a harmadik előzetes dal is. A zenekar júniusban Budapesten is ismét fellép.

0208whitesnake

Tizenharmadik nagylemezével jelentkezik május derekán a Whitesnake. A Flesh & Blood nyolc évvel követi a sorban a banda legutóbbi, saját dalokat rejtő soralbumát, a Forevermore-t, és ha a Deep Purple-számokat rejtő The Purple Albumot nem számítjuk, ez lesz az első anyaguk a sorban Joel Hoekstra gitárossal. „Első ízben dolgoztam szerzőként Rebbel és Joellel”, mondta a zenéről még tavaly David Coverdale. „És ezúttal nem kizárólag nagyszerű Coverdale/Hoekstra-, illetve Coverdale/Beach-dalok készültek, hanem három olyan is, amelyek írásában mindhárman közreműködtünk. És kibaszott jók a nóták. Kivételesen pozitív, tökös, ízes, klasszikus Whitesnake-dalokat írtunk, van közöttük minden erőteljes rocktémától kezdve bluesig, epikus témától balladáig.

whitesnake_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Good To See You Again
02. Gonna Be Alright
03. Shut Up & Kiss Me
04. Hey You (You Make Me Rock)
05. Always & Forever
06. When I Think Of You (Color Me Blue)
07. Trouble Is Your Middle Name
08. Flesh & Blood
09. Well I Never
10. Heart Of Stone
11. Get Up
12. After All
13. Sands Of Time
14. Can't Do Right For Doing Wrong (bónusz)
15. If I Can't Have You (bónusz)

A CD/DVD-kiadásban ezek mellett három további extra audiobónusz kap helyet, ezek új dalok eltérő mixei. A már ismert két dal után most a Hey You (You Make Me Rock) is meghallgatható. A Whitesnake június 25-én Budapesten, a Barba Negra Trackben koncertezik. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 kamikaze 2019-04-28 13:54
Ezen a friss koncertfelvétel en meghallgatható a 4. és 5. új dal, a Gonna Be Alright és a Get Up is (10,24-től, illetve 43,33-tól).

https://www.youtube.com/watch?v=O0tPrTF5vqc
Idézet
 
 
#1 kamikaze 2019-04-06 09:11
Önmagukhoz képest kissé újszerű a dal, olyannyira, hogy először nem is lehet felismerni, ki az énekes!? A 3 új nóta alapján úgy tűnik stílusában hasonlít majd a lemez a Slip Of The Tongue-ra, abban, hogy mindegyik korszakukra jellemző dalok lesznek rajta. Aztán, hogy ez jó ötlet vagy sem, ki-ki eldöntheti. Ez a szerzemény egy frissebb oldalukat mutatja, ami az új tagokat figyelembe véve alapjában el is várható. Nem rossz, sőt jobban tetszene, ha ilyen stílusban nyomnák, mintha 1980-ba ,,mennének vissza".
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.