Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Héthúros gitárok és modern energia Michael Schenker új albumán

1010msgMárcius második felében jelenik meg Michael Schenker Temple Of Rock projektjének új albuma, a Spirit On A Mission. A lemezről máris meghallgatható két dal.

„A Bridge The Gap lemezen kicsit már bevetettem a héthúros gitárt, most pedig még többet akartam használni a dalokban", mondta a lemez munkálatairól a UFO és a Scorpions egykori gitármágusa a Metalholicnak. „És pontosan így is történt. Megkértem Wayne Findlayt, hogy írjon pár riffet, én is írtam, aztán dalokká varázsoltuk az ötleteket. Doogie White pedig természetesen fantasztikus énektémákkal állt elő. A héthúros gitárok olyan hangzást kölcsönöznek a zenének, ami azelőtt nem igazán volt jellemző. A régit kombináljuk az újjal, és eközben rengeteg érzés és hangzás vonul fel a korai dolgaink világából is. Így egy igazán kiegyensúlyozott album született. Kicsit olyan, mint egy könyv, amit szintén elejétől végéig olvasol el, és végig szórakoztat. Na, pontosan valami ilyesmi volt a célunk ezzel az albummal is. Nagyon elégedett vagyok a lemezzel, szeretem az energiáját. Roppant energikus, melodikus, kemény és súlyos albumot szerettem volna, és szerintem sikerült is elkészítenünk."

0311mscA Spirit On A Mission március 23-án jelenik meg, a zenekar tagjai Michael mellett továbbra is a Scorpions legklasszikusabb felállásainak ritmusszekciója, Herman Rarebell dobos és Francis Buchholz basszusgitáros, illetve a már említett Doogie White énekes és Wayne Findlay gitáros/billentyűs.

A dallista az alábbi:

01. Live And Let Live
02. Communion
03. Vigilante Man
04. Rock City
05. Saviour Machine
06. Something Of The Night
07. All Our Yesterdays
08. Bulletproof
09. Let The Devil Scream
10. Good Times
11. Restless Heart
12. Wicked
13. Searching For Freedom (instrumentális bónusz)

Két dallal alább máris meg lehet ismerkedni.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.