Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hellyeah: intenzív turnéprogramba ágyazódik a magyarországi koncert

0513hellyeahJúnius 7-én Budapesten is fellép a Hellyeah, a Pantera legendás ex-dobosa, Vinnie Paul jelenkori zenekara. A csapat egyelőre nem kíván felhagyni az intenzív turnézással, de jövő év elején már a következő albumon is megindul majd a munka.

„A Blood For Blood lemez készítésének kezdetétől fogva úgy gondolkodtunk, hogy egy komplett, kétéves turnézós kört akarunk csinálni hozzá", mondta Vinnie a NewEnglandConcertReviewsnak. „Erre a korábbi albumoknál nem igazán volt lehetőségünk: kihoztuk az adott lemezt, turnéztunk egy évet, aztán nekiálltunk a következőnek. Most végre belefoghatunk a második turnéévbe is az album kapcsán, és ez még csak most kezdődik. Egy hónapot Európában töltünk a nyár elején, aztán jön a Rockstar Energy Drink Mayhem fesztiválturné a Slayerrel és a mindenható King Diamonddal, ami egész nyáron tart majd, és fantasztikus lesz, rettentően várom már. Utána egyből megyünk tovább Ausztráliába és Új-Zélandra, Japánba meg Indonéziába, a következő év elején pedig egy újabb amerikai kör várható. De az lesz az utolsó kör a Blood For Bloodhoz, utána elkezdjük a következő album munkálatait."

A Hellyeah budapesti koncertjén a Magma Rise és a Room Of The Mad Robots lesz az előzenekar a Barba Negrában. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.