Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hatebreed, Stick To Your Guns és Venom Prison a Parkway Drive előtt

1125pwdA Parkway Drive jövő áprilisi arénás koncertje már eddig is a tavaszi szezon egyik legfontosabb keményzenei eseményének számított, a vendégzenekarok csatlakozásával pedig tényleg nem marad kétség: a hardcore és a metalcore kedvelőinek április 6-án egytől egyig az Arénában a helyük.

Az ausztrál Parkway Drive három zenekart hívott meg aktuális európai turnéjára. A Hatebreed Magyarországon is több emlékezetes koncertet adott már. Jamey Jastáék most az Aréna színpadáról, egy tavaszra ígért új albummal megerősödve vágják majd az arcunkba a mindent elpusztító dühöt és energiát.

A kettes számú vendég Kaliforniából érkezik, de szintén ismert már a hazai koncertlátogatók előtt: a Stick To Your Guns 2003 óta működik, és a dallamos, straight edge metalcore modernebb ágát képviseli. Jártak már Budapesten: többek között a Parkway Drive 2017-es koncertjéről is ismerősek lehetnek. A turné nyitózenekara a walesi Venom Prison: az öt éve működő csapatnak biztos nem kell attól félnie, hogy a hangjuk elveszik majd a másik három mellett, hiszen talán az övék lesz a legbrutálisabb muzsika az este folyamán: a tapasztalt zenészek, és Wolf Downból érkező Larissa Stupar által alkotott zenekar durván agresszív death metalt játszik. A koncertre a Samsara című friss lemezt is hozzák.

A kiemelt állójegyek 16.900 forintba, a normál állójegyek 14.900 forintba, az ülőjegyek 12.900 – 16.900 forintba kerülnek. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.