Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Hányszor engeded meg valakinek, hogy kicsesszen veled?”

1114vanhagarTíz évvel ezelőtt állt utoljára színpadon a Van Halennel Sammy Hagar énekes, azóta nem volt folytatás, és ez valószínűleg örökre így is marad. A frontember egy friss interjúban leszögezte: nem kívánja felvenni a kapcsolatot Eddie és Alex Van Halennel.

„Ed és Al mindig Ed és Al lesz, Michael Anthony meg én pedig a másik felet alkotjuk", mondta Sammy a VH1-nak. „Szeretem a srácokat, de nem jövünk ki egymással. Bár nem feltétlenül beszélhetek többes számban, mert Allel kijövök, Eddel viszont képtelen vagyok rá. Az utolsó újjáalakuló turné szörnyűséges élmény volt számomra, ezt a könyvemben is megírtam. És egyáltalán nem is sajnálom, hogy elmondtam ezeket a dolgokat akkor, mert azt gondolom ma is a történtekről, amit akkor. Tényleg rettenetes volt az egész. Utálom ezt mondani, de azok a srácok nagyjából négyszer baszták át a fejemet. Hányszor engeded meg valakinek, hogy kicsesszen veled? Nézd meg, mit műveltek Mikey-val: még csak azt sem árulták el neki, hogy kitették a zenekarból, a nyomorult Rolling Stone-ból kellett megtudnia, hogy Wolfie a Van Halen új basszusgitárosa... Aki ilyet csinál, az egyszerűen nem jó arc, és nem is akarok együtt lenni vagy közösen játszani ilyen emberekkel. Így aztán nem is tartjuk a kapcsolatot. A közösen alkotott zenéinkről vagy a zenészi képességeikről nyilván nem tudnék rosszat mondani, hiszen nagyszerű zenészekről beszélünk, akikkel írtunk pár óriási dalt, és az a közös kilenc vagy akárhány év életem legszórakoztatóbb időszakai közé tartozott. Buliztunk, imádtuk, és nagyon sikeresek is voltunk. Aztán hátat fordítottak nekem, haver. Nem is igazán értem, mi történt."

Hagar a szólózenekara mellett jelenleg egy The Circle nevű haknibrigádot üzemeltet Anthonyval, Jason Bonhammel és Vic Johnsonnal, amellyel saját múltjuk nagy dalait játsszák az amerikai klubokban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.