Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hammett és Hunolt is szerepelhet az Exodus új albumán

0628exoDolgozik új albumán az Exodus. Ha hihetünk a csapat dobosának, akár két régebbi gitáros is felbukkanhat majd a Blood In, Blood Out folytatásán…

Kirk Hammett, az Exodus egyik alapítója már a legutóbbi lemez Salt The Wound dalában is felbukkant vendégként, és Tom Hunting dobos szerint akár a jövőre esedékes folytatáson is szerepelhet a Metallica szólógitárosa. „Bevonjuk Kirköt, ha van kedve szólózni egyet, ez biztos”, mondta az ütős a Metal Waninak. „És lehet, hogy Rick Hunolt is felbukkan majd a lemezen, sosem lehet tudni… Jelenleg úgy érezzük, jó dolog megünnepelni a zenekar történelmét mindazokkal a fontos emberekkel, akik velünk játszottak az évek során.”

Mindez egyébként nem üres szócséplés, hiszen a csapat nemrég már adott hazai pályán egy nagyszabású bulit régi tagok vendégeskedésével. Az Exodus új albuma mostani állás szerint legkorábban jövő tavasszal kerülhet a boltokba.

 

Hozzászólások 

 
-3 #1 Mesteredzo 2017-10-03 15:26
megy az erolkodes hatha meg par milliot sikerul odacsorgatni a tobbi melle a panamai bankszamlara... mi lesz a kovetkezo, despacito-feldolgozas?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.