Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan ismét gerincműtét vár Ozzy Osbourne-ra

Podcastként indult újra a The Osbournes. Az első adásban Ozzy Osbourne-ról máris kiderült, hogy újabb műtét vár rá a közeljövőben.

0206ozzy

Negyedik súlyos műtétjére készül mindössze néhány éven belül Ozzy Osbourne. Az énekes a podcastként újjáéledt The Osbournes első adásában számolt be a friss fejleményekről. „A derekam eléggé… Hamarosan újabb epidurális injekcióra megyek. Ugyan a nyakamat helyretették, de lejjebb, ahol annak idején nekem jött az a quad, szétment két csigolya, és mostanra semmi sem maradt belőlük – mondta Ozzy. – Most csak annyi biztos, hogy komoly fájdalmaim vannak, és nem érzem jól magam a bőrömben.”

Ozzy a fentiekkel 2003-as, elhíresült quados balesetére utal, amelynek következményeit 2019-es otthoni esése csak felerősítette. „Két csigolyám meg a vállizmaim gyakorlatilag leváltak a gerincemről, így amikor lehajolok, mintha a gravitáció húzná előre a fejemet” – így a 74 éves énekes. A műsorban Sharon Osbourne úgy fogalmazott: az orvosok egyelőre nem tudják, beválik-e az operáció vagy sem.

Az eredeti tervek szerint Ozzy is fellépett volna az október 6-8. közötti Power Trip fesztiválon, a kaliforniai Indióban, az Empire Polo Club nevű szabadtéri helyszínen, ahol a Guns N' Roses, az Iron Maiden, az AC/DC, a Metallica és a Tool játszik még, de gyenge fizikai állapota miatt végül le kellett mondania a bulit. „Nem is hozhatjuk szóba otthon a dolgot, mert megszakad a szívem, annyira szeretne még egyszer színpadra állni – mondta Ozzy lánya, Kelly a Rolling Stone-ra. – Akár most is képes lenne rá egy székben ülve, mert a hangja továbbra is megvan, azzal nincs semmi gond. De azt mondja: ha nem adhatja meg a rajongóinak, amiért fizettek, akkor inkább nem csinálja. Senki sem szereti annyira a barátait, mint apa…” „Ozzy mindenképpen ott akart lenni azon a koncerten a barátaival – tette hozzá Sharon. – Szívszaggató látnia, hogy mindenki ott lesz, ő meg kimarad belőle.”

A Power Trip szombati napján végül a Judas Priest került a műsorba Ozzy helyére.

 

Hozzászólások 

 
#5 okostojás 2023-09-14 09:35
Emberi gyarlóság, hogy ennyien nem tudnak beletörődni a vénülésbe, visszavonulásba . Erőltetnék a fiatalos attitűdöt, meg hogy minden ugyanúgy legyen, mint harminc éve.
Idézet
 
 
#4 hátez 2023-09-13 18:24
Sharon teljesen ijesztőre botoxoltatta-műttette a fejét.
Idézet
 
 
#3 queensryche999 2023-09-13 17:43
Idézet - Vermin:
Te jó ég, ez borzasztó. Ozzy konkrétan nem bír beszélni, olyan a hangja, mint aki a nyelvével tartja a szájában a protézisét és felváltva kűzd az ínyével és a nyálával. Ennek az embernek nem csak színpadon, de tévében sem lenne a helye. Szomorú, hogy ezt nem csak ő nem érzi, de a családja is büszkén támogatja ezt az eégszet...


Nem néztem végig az egészet, lehet, hogy van benne olyan momentum, amit említesz, nekem mindenesetre nem ez volt a benyomásom. Félreértés ne essék, Ozzy egészségileg rottyon van, de ami a beszédét illeti, a pár évvel ezelőtti önmagához képest kifejezetten gyors és összeszedett. Talán még a Petient Number 9 kapcsán adott interjúkhoz képest is kicsit élénkebb itt az öreg. Bárhogy is alakul, egy kalappal neki!
Idézet
 
 
#2 nxfn 2023-09-13 16:18
El tudom képzelni, akár egy stúdiólemez felvételeinél is mit össze kell ''gépészkedni'', hogy bármi értelmezhető kijöjjön Ozzy-tól, ami egyáltalán alapja lehet annak, amit aztán digitálisan szénné lehet editálni, effektelni, autotune-olni. Már csak nyökög szegény artikulálatlanu l, tragédia.
Idézet
 
 
#1 Vermin 2023-09-13 15:06
Te jó ég, ez borzasztó. Ozzy konkrétan nem bír beszélni, olyan a hangja, mint aki a nyelvével tartja a szájában a protézisét és felváltva kűzd az ínyével és a nyálával. Ennek az embernek nem csak színpadon, de tévében sem lenne a helye. Szomorú, hogy ezt nem csak ő nem érzi, de a családja is büszkén támogatja ezt az eégszet...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.