Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan fellebben a fátyol a Trivium frontember extrém metal vállalkozásáról

Akár egy éven belül lehet valami a Trivium frontember Mrityu nevezetű extrém metal projektjéből, ami eredetileg éjfekete black metalnak indult, ám később valami mássá fejlődött. Matt Heafy szerint ugyanakkor a formáció sosem lesz rendszeresen koncertező, hagyományosan működő zenekar.

„Eredetileg amolyan totális black metalban gondolkodtam a '90-es évek stílusában, második-harmadik hullámos black metalban", magyarázta a Mrityu fejlődéstörténetét Heafy egy New York-i speciális akusztikus szólófellépésen. „Aztán az egész dolog egy új irányba fordult, amikor konzultáltam a dologról Ihsahnnal. Valahogy kapcsolatba kerültünk, és átküldtem neki a demót. Javasolt pár hallgatnivalót, CD-ket, filmeket, és ez egész másfelé vitte el a bandát. Nem is igazán tudom, milyen stílusú zeneként jellemezhetném... Extrém metalnak nyugodtan nevezhetjük."

Matt mindehhez hozzátette: a Mrityu nem lesz koncertező banda. „Én énekelek, gitározom és basszusgitározom, és Nick Augusto dobol majd benne. Ha valaha is fellépünk, a triviumos srácokkal fogom színpadra vinni a dalokat. Lehet, hogy egy éven belül lesz is belőle valami... De össze kell hangolni a Trivium megjelenéseivel."

Ami utóbbiakat illeti, a zenekar következő lemeze akár már 2013-ban a boltokba kerülhet.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.