Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgass meg egy új dalt Téglás Zoli szólócsapatától!

1218zolibandNemcsak az Ignite, hanem Téglás Zoltán énekes saját projektje, a Zoli Band is magasabb fokozatba kapcsol a következő időszakban. Utóbbi formáció részéről tegnap este az MR2-n debütált egy új szám, a Kocsmárosné.

Kocsmárosné címen fut a Zoli Band legújabb szerzeménye, amely – mint az talán címéből is kitalálható – Petőfi Sándor Falu végén kurta kocsma… című versének átdolgozott szövegére épít. Az akusztikus alapú, az Ignite-nál jóval lazább vonalon mozgó formáció új szerzeményének megalkotásában Zoli mellett Paul Ill basszusgitáros, Randy Ray Mitchell és Reinder Oldenburger gitárosok, illetve Dan Potruch dobos működött közre.

A január 15-én Berlinben startoló európai turné keretén belül az Ignite január 31-én, szombaton a Barba Negra Music Clubban lép színpadra, majd másnap, február 1-jén az A38 Hajón ad – a turné során egyedül nálunk – egy speciális, akusztikus estet, amiről televíziós felvétel is készül. A zenekar Cameron Webb producerrel készített új nagylemeze szintén megjelenik valamikor az év első felében.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.