Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgass meg egy kiadatlan dalt a White Zombie-tól!

A White Zombie lassan húsz éve szétment, és nincs rá esély, hogy valaha is összejöjjön újra, azonban júniusban kiadnak tőlük egy boxot, amelyben többek között ritkaságok, érdekességek is helyet kapnak. Ezek egyike egy Scarecrow #2 című kiadatlan dal, amely alább meg is hallgatható.

0713wz7

Sean Yseult, a White Zombie volt basszusgitárosa is részt vett az It Came From N.Y.C. című speciális box set összeállításában, amelyet a Numero Group jelentet meg június 3-án. A dobozba a zenekar nagyon régóta nem kapható korai kiadványai kerülnek majd bele, vagyis a ritkábban emlegetett ősidőszakot állítják fókuszba rajta. A kiadvány öt bakelit nagylemezt, illetve három CD-t rejtő kiszerelésben kerül a boltokba, a felvételeket maga J Yuenger, a banda volt gitárosa remaszterelte, és a hanghordozók mellé egy 108 oldalas exkluzív könyv is kerül soha nem látott fotókkal, érdekességekkel.

Ami a konkrétumokat illeti, a boxban az 1985-ös God’s On Voodoo Moon, az 1986-os Pig Heaven, az 1987-es Psycho-Head Blowout és az 1989-es God Of Thunder EP-k mellett az 1987-es debütlemez, a Soul Crusher, illetve ennek folytatása, az 1989-es Make Them Die Slowly lesz megtalálható. Az EP-ken a banda egyenesen hat sosem hallott dalt is közzétesz: ezek a Black Friday, a Dead or Alive, az alább meghallgatható Scarecrow #2, a Red River Flow, a Rain Insane és a Paradise Fireball.

Rob Zombie új lemeze, a The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser április legvégén jelent meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.