Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg egy régi Europe-dal új verzióját Kee Marcello szólólemezéről!

0804keeScaling Up címmel jelenik meg október 14-én Kee Marcello új szólóalbuma. A Scaling Upot hagyományőrző dallamos rocknak ígéri a Europe volt gitárosa, és most egy Wild Child című különleges szám hallgatható meg róla ennek alátámasztásaként.

A Frontiers adja ki Kee Marcello új szólólemezét, és a Europe volt gitárosa már korábban is azt nyilatkozta, hogy aki szerette a svéd dallamrockerek általa fémjelzett korszakát, annak érdemes lesz figyelnie a Scaling Upra. A dolog most már ennél is konkrétabb: a lemezre két olyan kiadatlan dal is felkerül, amelyet Marcello a Europe 1991-es Prisoners In Paradise albumára írt, és a zenekar fel is vette őket, ám a lemezen végül nem kaptak helyet. A teljesen újravett, kicsit átalakított számok címe Wild Child és Don't Know How To Love No More, és jó hír, hogy nagyjából ezt a vonalat követi az album többi száma is. „Az alapkoncepció az volt, hogy amolyan vászonként használjam a múltamat, és erre fessek rá egy olyan képet, amely megmutatja, hol tartok most, illetve merre tartok gitárosként, énekesként, dalszerzőként", mondja Kee.

keemarcello_cA dallista az alábbi lesz:

01. Black Hole Star
02. On The Radio
03. Don't Miss You Much
04. Fix Me
05. Wild Child
06. Finger On The Trigger
07. Soldier Down
08. Scandinavia
09. Good Men Gone Bad
10. Scaling Up
11. Don't Know How To Love No More
12. Blow By Blow

Kee mellett az anyagon Ken Sandin basszer és Darby Todd dobos játszott, de vendégként felbukkan a Freak Kitchen agytrösztje, Mattias IA Eklundh is egy gitárszóló erejéig a Good Men Gone Bad című számban, Michele Luppi (jelenleg Whitesnake) pedig a Wild Childban billentyűzik. Utóbbi dal – a Europe-féle eredeti verzió demóváltozatával együtt – alább meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 blackmagic 2016-10-07 08:10
Egyetértek. Azt szeretem a Europe-ban, hogy a koromhoz igazodik a zenéje. Az egyik legméltóbb comeback volt az övék. Bár a War of Kings kicsit csalódást okozott a Start, Secret, last, Bag mesterművek után. Tempest hangja meg az Almost unpluggeden - egyik legjobb élő album ever- bizonyított élőben is.
Idézet
 
 
+4 #2 frontiers 2016-10-06 08:21
Én anno nem tartottam korrektnek, ahogy Joex kirakta a Europe-ból, azt a két vele készült lemezt (Out of this World, Prisoners in Paradise) a mai napig a két legjobb (régi) Europe-nak tartom. Viszont számomra az újkori Europe más kategória, amit szintén imádok és ott meg Norum-ot érzem létjogosultnak. Arra azért kíváncsi lennék, hogy szólnának a mai dalok Marcello-val. De, az tény, hogy Joey-nak jobb hangja van, sőt kifejezetten jót tett neki, hogy egy kicsit karcosabb lett.
Idézet
 
 
+3 #1 blackmagic 2016-10-06 07:29
Azért Tempest-tel jobb a dal.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.