Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg a Quiet Riot első új dalát!

0219quietriotRoad Rage címmel jelenik meg áprilisban a Quiet Riot új nagylemeze. A lemezről most meghallgatható az első szám, amelynek The Seeker a címe.

Április 21-én új albummal jelentkezik a Quiet Riot. A mai felállásban Frankie Banali dobost leszámítva senki sem játszik a mostani felállásban a ’80-as évek legelejének klasszikus leosztásából, Chuck Wright basszer viszont szintén veteránnak tekinthető, hiszen a '80-as évek közepe óta hosszabb-rövidebb ideig többször is megfordult a bandában. A ritmusszekció mellett további tag a mostani zenekarban Alex Grossi gitáros, aki 2004 óta kisebb-nagyobb megszakításokkal szintén Quiet Riot-ember, az énekes pedig Seann Nicols, aki a tavaly év végén leköszönt Jizzy Pearlt (Love/Hate) váltotta a fronton. „Ez lesz az első hivatalos Quiet Riot-album tizenegy éve, amely kizárólag újonnan írt és rögzített dalokat tartalmaz", mondja Banali. „Hűek maradtunk a zenekar nagyszerű tradícióihoz és hangzásához, miközben zeneileg léptünk egyet előre is."

quietriot_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Nothing But Trouble
02. Let It Go
03. Snake Charmer
04. Hey Lil' Sister
05. I Don't Need You Anymore
06. Sledge Hammer
07. Never You Mind
08. Empty Rooms
09. Dirty Money
10. The Seeker
11. Road Rage

A Quiet Riot utolsó hagyományos soralbuma a még DuBrow-val készített Rehab volt 2006-ban, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy 2014-ben Banali már kihozott egy 10 című, félig stúdiós témákkal, félig koncertfelvételekkel megpakolt anyagot is. Ezt azonban utóbb eltüntette a digitális platformokról, mondván, az anyag terjesztése és promóciója méltatlan volt a csapathoz és magához a produkcióhoz is. A The Seeker című új dalt máris meg lehet hallgatni.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.