Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Hála a rajongók kitartó támogatásának, az All That Remainsnek továbbra is van jövője”

Hat év után új dallal jelentkezett az All That Remains. A zenekar rendezte sorait Oli Herbert gitáros 2018-as halála óta, és már nagyban dolgoznak új nagylemezükön is.

0506atr

Utoljára 2018-ban, Victim Of The New Disease címmel jelentetett meg új albumot a massachusettsi All That Remains. Phil Labonte és zenekara azóta némileg megújult felállásban dolgozik, hiszen Oli Herbert gitáros tragikus halálával alapember távozott a fedélzetről, helyén most már Jason Richardson penget. A zenekar most friss dalt hozott ki Divine címmel, amit Josh Wilbur producerrel rögzítettek, és a csapat karrierje során első ízben teljesen függetlenül, saját kiadójuknál, az All That Remains Recordsnál jelenik meg. „Rég nem jelentkeztünk új zenével – mondja Labonte. – Azóta sok minden megváltozott, a zenekarban is és a körülöttünk lévő világban is. Amikor 2018-ban elveszítettük Olit, nehezen láttuk, merre mehetnénk tovább, de most, hat évvel később büszkén osztom meg veletek a Divine-t. Hála a rajongók kitartó támogatásának, az All That Remainsnek továbbra is van jövője.”

A Josh Wilburrel rögzített dalt hamarosan továbbiak követik, előtte azonban még nagyszabású nyári amerikai turné vár a zenekarra a Megadeth és a Mudvayne társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.