Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha túl hamar készítünk valamit a legutóbbi album után, nem vették volna igazán komolyan”

0524carcassEgyelőre sehogy sem áll a 2013-as visszatérő album, a Surgical Steel folytatásával a Carcass. Bill Steer gitáros ugyanakkor bevallotta: ha csak rajta múlna, már készen lenne a következő album.

„Még mindig turnézunk, szóval aligha”, felelte Bill a ResidentRockStar kérdésére, amikor azt firtatták, záros határidőn belül várható-e új album a Carcasstől. „Ilyen körülmények között semmiképpen sem tudtuk volna összerakni. Szerintem néhányan a zenekarból tényleg meg akartuk csinálni az elmúlt egy év folyamán, de nem mindenki értett egyet ebben, és úgy gondolom, Jeff szerint továbbra is turnéznunk kellene egészen az idei év végéig. Aztán utána talán kicsit lassíthatunk. Turnézás közben semmiképpen sem tudunk lemezt készíteni, egyszerűen nem lehetséges. Ez nem az a fajta zene.”

Steer hozzátette: ő a maga részéről mindenképpen írná már az új dalokat. „Számomra igazi kínzás ez, mert szívem szerint már a mostani amerikai turné előtt is elkezdtem volna dolgozni az új dalokon. De én csak egy ember vagyok a zenekarból. De én is úgy gondolom, hogy ha túl hamar készítünk valamit a legutóbbi album után, nem vették volna igazán komolyan. Ha szétmelózzuk a seggünket és egy igazán kidolgozott lemezt teszünk le az asztalra, akkor sem hiszem, hogy túl jó eredményeket hozott volna, mert még mindig az előző árnyékában lenne. Szóval racionális szempontból értem ezt a megközelítést, de ha csak a banda egyik zenészeként nézem, akkor frusztráló a dolog, mert az ember újat szeretne alkotni. És egy rossz napodon elég furcsa lehet, amikor ráébredsz, hogy két és fél-három éve ugyanazzal a műsorral turnézol.”

A zenekar naptára augusztus második feléig telített, a jelenlegi, Crowbarral közös észak-amerikai bulik után jövő hónapban európai fesztiválfellépések várnak rájuk.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 dreambarker 2016-07-28 20:18
Idézet - nemmondommeg:
Jöhetnének Budapestre is.


Vagy Nyíregyházára! Az lenne a baba!
Idézet
 
 
+1 #1 nemmondommeg 2016-07-28 19:01
Jöhetnének Budapestre is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.