Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Guns N' Roses: Izzy nem lesz ott a beiktatáson

Jelen állás szerint valószínűleg tényleg felesleges Guns N’ Roses reunionban reménykedni az április 14-ei Rock And Roll Hall Of Fame beiktatás kapcsán, vagy ha lesz is bármi, az már nem ígérkezik teljesnek: Slash és Matt Sorum úgy tudják, Izzy Stradlin gitáros semmiképpen sem lesz ott Clevelandben.

„Gondolkodtam rajta, de nem én vagyok az, akinek ezt meg kell tennie”, válaszolta Matt Sorum egy friss interjúban arra a kérdésre, miért nem hívja fel egyszerűen W. Axl Rose-t, hogy tőle érdeklődjön a várható eseményekről. „Megkérdeztem Slasht, hogy nem hívná-e fel, de ő meg elmesélte: beszélt Izzy Stradlinnel (a képen), aki nem tervez eljönni. Én meg úgy voltam vele, hogy ha Izzy nincs ott és nem az eredeti srácokról van szó, akkor egyáltalán nem is lényeges ez az egész. Nem vagyok biztos a dologban, haver. Ahogy már mondtam, én biztosan ott leszek, és Steven is. De csak ennyit tudok.”

A Guns olyannyira várt Rock And Roll Hall Of Fame beiktatása és az eredeti felállás megjelenése egyébként is atomjaira látszik hullani, vagy legalábbis már megjelentek a repedések az amúgy is törékeny felszínen. Steven Adler dobos például a napokban alaposan beszólt Axlnek és a mostani Gunsnak: szerinte a jelenleg Guns N’ Roses néven tevékenykedő bandát inkább Axl És Bérzenészeinek kellene nevezni. Steven mentségére szolgáljon, hogy miután kijelentése bejárta a médiát, gyorsan elnézést kért mondataiért, amit Ron „Bumblefoot” Thal el is fogadott a csapat nevében. Maga Slash a napokban ismét elmondta: biztosan nem játszanak a gálán. „Én nagyon szeretnék fellépni, de ez azon dolgok egyike, amikről tudom, hogy nem fog megvalósulni. Tök jó lenne, de miután ez az egész felmerült, már nagyon korán eldőlt, hogy nem fog megtörténni, és hogy őszinte legyek, nem is lepett meg a dolog. Egymással szemben álltunk… nem, nem is ez a jó kifejezés. Inkább úgy fogalmazok: olyan régóta nincs köztünk kommunikáció, hogy emiatt egyszerűen el is dőlt az egész. Ennyit tudok mondani.”

A Guns beiktatása kapcsán azóta vált igazán durvává a hírgyár, hogy Dizzy Reed lenyilatkozta: az április 14-ei ceremónián a banda teljes klasszikus felállása ott lesz. W. Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Izzy Stradlin és Steven Adler utoljára 1990-ben álltak közösen színpadra, a csapat két vezéregyénisége, Axl és Slash pedig a gitáros 1996-os kilépése óta nem is beszéltek egymással.

A Guns N’ Roses 2004-es Greatest Hits válogatása mindenesetre márciusban ismét felkerült a Billboard-lista harmadik helyére a héten egy speciális akciónak köszönhetően, Slash pedig május végén adja ki új albumát Apocalyptic Love címmel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.