Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Guns N’ Roses: este Puskás Aréna, „bármelyik nap” érkezhet az új kislemezdal

Hamarosan új single-lel jelentkezhet a Guns N’ Roses, amit akár egy új album is követhet. A zenekar ma este a Puskás Arénában koncertezik.

0719gnr

2016 óta ismét a világ leghatalmasabb stadionjaiban koncertezik a Guns N’ Roses, ám az új zenékkel idáig meglehetősen szűkmarkúan bántak: a zenekar mindössze két friss szerzeményt dobott piacra a Hard Skool című kislemezen. Ugyanakkor folyamatosan lebegtetik egy esetleges új lemez lehetőségét, és múlt hónapban például Oslóból jelent meg egy kép róluk, amint tiszteletüket teszik az egyik helyi stúdióban. Most Tom Mayhue produkciós menedzser, a csapat egyik legközvetlenebb munkatársa is arról beszélt: nem kell már sokat várni arra, hogy friss zenét halljunk a Gunstól. „Október közepén ér véget az észak-amerikai turné, és tudom, hogy utána dolgozni kezdenek az új zenéken – mondta Mayhue a zenekar július 13-ai párizsi koncertje előtt a sajtó képviselőinek. – Sok mindent rögzítettek már, szóval nagyon hamar érkeznek majd az új Guns N’ Roses-zenék. Konkrétan szerintem most már nagyjából bármelyik nap kihozhatják az új single-t, szóval tényleg baromi hamar hallhattok valamit.”

Mayhue az új zenék megszólalásáról is megosztott néhány információt. „Nagyszerű a cucc, sokkal inkább az Appetite For Destruction irányába mutat. De eleve rengeteg daluk volt akkoriban is. Amikor stúdióba vonultak az Appetite-tal, szerintem valami huszonkilenc nótát rögzítettek, vagyis még mindig megvan egy rakás közülük, ami annak idején nem került fel az első albumra.” Nem tudni, mindez jelent-e bármit is a jövőre nézve, hiszen a Hard Skool két dala az Axl-féle, 2008-ban megjelent Chinese Democracy lemezhez készült és onnan maradt le, és az eddigi nyilatkozatok afelé mutattak, hogy vélhetően ez lesz majd az irány a további friss témáknál is.

A Guns N’ Roses július 19-én Budapesten, a Puskás Arénában is fellép az aktuális európai turné keretében. Vendégként a Phil Campbell And The Bastard Sons játszik majd a bulin, amelyre már csak elvétve kaphatók belépők. A kapunyitás 16 órakor esedékes, az előzenekar 18 órakor kezd, a főattrakció pedig előreláthatólag 19 óra körül. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#5 mthomka 2023-07-20 08:14
A Guns is még nagyon jó. Tegnap minden várakozásomat felülmúlták, 190 percet nyomtak.
Idézet
 
 
#4 Syrius 2023-07-20 07:37
Gyerekek!

Aki tényleg jól akar szórakozni annak irány Veszprém hónap végén. Iggy Pop még mindig nagyon jó.
Idézet
 
 
#3 Ffgv 2023-07-20 07:29
Ennyire ne nézzétek hülyének a rsjongókat. Mikor lesz új lemez?
Idézet
 
 
#2 ace 2023-07-20 07:00
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyeknek országa. Ámen
Idézet
 
 
#1 GL1982 2023-07-20 01:12
Eszméletlen király volt a buli. Csak annyit hadd fűzzek hozzá:
Méghogy Axlnek nincs hangja és nem tud énekelni. Hagyjuk már ezt a hülyeséget...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.