Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Guns N’ Roses: új lemezre utal a titokzatos oslói stúdiófotó?

0624gunsFriss stúdiófotó látott napvilágot Oslóból, rajta W. Axl Rose-zal és Slashsel, ami természetesen ismét beizzította a pletykákat egy esetleges új Guns N’ Roses-albumról. A zenekar július 19-én Budapesten koncertezik.

Csütörtökön különleges fotó jelent meg az oslói Urban Sound Studios Instagramján: a képen a stúdió két munkatársa látható a Guns N’ Roses két főemberével, W. Axl Rose énekessel és Slash gitárossal. „Alkalmunk nyílt egy kis időt eltölteni ezzel a két rocklegendával ma a stúdióban – szólt a poszt szövege. – Nagyszerű arcok! (Mármint a két középső…) A zenekarnak egy jó kis stúdióra volt szüksége számos hangszóróval és fejhallgatóval, hogy meghallgassanak néhány új mixet, mielőtt útnak indultak volna Glastonburybe. Állati jól szólt minden!”

A fentiekből nem egyértelmű, pontosan miket is hallgatott vissza a Guns tagsága a norvég fővárosban, de a rajongói találgatások máris egy esetleges friss lemezhez lyukadtak ki. Utóbbi bevallottan cél a zenekarnál, azt illetően viszont megoszlanak a vélekedések, hogy eljutnak-e odáig valaha. „Szeretnék stúdióba vonulni és felvenni valamikor egy teljes nagylemezt, alighanem inkább előbb, mint utóbb – mondta Slash még ősszel egy interjúban Eddie Trunknak. – De ezen túlmenően is akadnak dolgaink, amiknek még meg kell jelenniük, szóval a következő, nem is tudom, talán néhány hónapban ezek jelennek majd meg részletekben. Ez a helyzet… Jövő nyárra még van egy lekötött turnénk, utána pedig lesz lehetőségünk nekiállni egy új lemeznek. Van amúgy néhány dal, amiket a lezárások alatt feljavítottunk, dolgoztunk rajtuk. Még ezeknek is meg kell jelennie, és így is lesz. Ezek is nagyon jók, izgatottan várom, hogy kijöjjenek. Egy-két dalonként hozzuk majd ki ezeket, szerintem nagyjából mindegyiket, bár most fejből nem tudom pontosan megmondani, hány ilyen akad… Talán nincs olyan hosszú történetük, mint a Hard Skoolnak, amiről tudom, hogy tényleg nagyon régről származik. De pár epikus téma kijön majd. Én is nagyon várom.”

Az elmondottakból arra lehet következtetni, hogy a szóban forgó dalok ugyanúgy az Axl-féle, 2008-ban megjelent Chinese Democracy lemezhez készültek és onnan maradtak le, mint a tavaly kihozott Hard Skool EP két szerzeménye, a címadó és az ABSUЯD.

A Guns N’ Roses július 19-én Budapesten, a Puskás Arénában is fellép az aktuális európai turné keretében. Vendégként a Phil Campbell And The Bastard Sons játszik majd a bulin, amelyre már csak elvétve kaphatók belépők. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#9 Claudius Oltarimanus 2023-06-26 01:27
Axl egyre inkább hasonlít Renz ügyvédre a Két férfi egy esetből....:D
Idézet
 
 
#8 Ghhbv 2023-06-25 11:23
Azt sosem értettem h miért gondolják sokan úgy h az új lemez nem felel majd meg az elvárásoknak és ez zavarni fogja a zenészeket. Szerintem egy művésznek ez a kihívás h új lemezt dob a piacra, az egyik legnagyobb élvezet. Azt sem értem h Rózsa Sándor miért nem igényli h új, friss üzeneteket tudjon elmondani a dallokban? Miérr nem akar a jelenre reagálni? Sztem mert a dalszövegírásho z neki legalább egy évtized kell, és motivációja sincs a monoton dolgokat szereti. Inkább legyen még több feldolgozás a koncerteken, - persze azok is régiek - mint új dall. A kiszivárgott dallok mint pl. a perhaps szintén régiek. Lehet h a 70 es évekig nyúlik vissza a dalszerzés akkor volt pár termékeny év, és azóta nincs.
Idézet
 
 
#7 mthomka 2023-06-25 07:59
Ha megjelenik, majd elhiszem.
Ártani nem ártana.
A fogadtatást illetően meg az előttem szólóval értek egyet.
Idézet
 
 
#6 Rcooley 2023-06-24 16:36
Már tök mindegy, kiadhatnak bármit, a több évtizedes várakozás után, úgy is fanyalogni fog mindenki, a nagy elvárások miatt.
Idézet
 
 
#5 Equinox 2023-06-24 12:02
Amúgy mik a vélemények Axl jelenlegi élő énekteljesítmén yéről? Nekem azt mondták az emberek, hogy atomszar most.
Idézet
 
 
#4 GL1982 2023-06-24 11:43
A Youtubeon hónapok óta van fent pár új dal , pl a Perhaps a State Of Grace stb.
Rá lehet keresni és kidob több új dalt ezekkel együtt
Idézet
 
 
#3 queensryche999 2023-06-24 08:32
"Szeretnék stúdióba vonulni és felvenni valamikor egy teljes nagylemezt, alighanem inkább előbb, mint utóbb – mondta Slash még ősszel egy interjúban Eddie Trunknak."

...mondta Slash kacsintva az "előbb" szónál, hiszen mégiscsak a GNR tagjaként nyilatkozott, ahol Axl irányítása mellett csak úgy repül az idő. :P
Idézet
 
 
#2 Zsolti 2023-06-24 07:19
Nem kell túlizgulni, nyilván a Spaghetti 30. évfordulós újrakiadásáról van szó. :P
Idézet
 
 
#1 frontiers 2023-06-24 07:06
De, ha egyszer már oszlóban vannak, akkor, hogy vesznek fel lemezt?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.