Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Grohl, Joan Jett és Skin is szerepel Lemmy szólóalbumán

False Teeth For The Deaf címen jelenhet meg valamikor jövőre Lemmy Kilmister szólólemeze, amelyen számos illusztris vendég is felbukkan. A Motörhead főnöke rockabillys bandájával, a Head Cattel is új albumra készül.

„Különös volt”, mondta elhíresült wackeni rosszullétéről Lemmy a Revolver magazinnak. „A koncert nagyon jól indult, és nagyon jól is szólt. Aztán hirtelen a semmiből elkezdett fájni a hátam, és gyakorlatilag megbénított. Amikor elérsz az én koromba, elkezdődnek az ilyen dolgok, tudod? Semmit sem lehet tenni ellene. A történelmem nélkül is minden egyre rosszabb lenne.”

A frontember ennek ellenére sokadszorra is leszögezte, hogy nem tervez visszavonulni, sőt, hamarosan régóta ígérgetett szólóalbuma is elkészül. „Miután meggyógyultam, folytatjuk a turnézást, és ha esetleg nem menne a dolog teljes erőbedobással, szívesen csinálnék egy másik albumot a Head Cattel. Meg persze még pár további Motörhead lemezt is. A következő megjelenés viszont a szólóalbumom lesz, ami lassan készen is van. Szeretnék még felvenni egy számot Skinnel a Skunk Anansie-ből, mielőtt kiadom. Két dal készült a Reverend Horton Heattel, kettő a The Damned-del, egy Dave Grohllal és egy Joan Jett-tel. Most azon gondolkodunk, False Teeth For The Deaf lesz a címe. Egyetlen módon tudom jellemezni: simán csak nagyszerű rock’n’roll hallható rajta. Ebből van, ami bluesos, és van, ami nem. Nem Motörhead, de nyilván akadnak közös elemek.”

A Motörhead egyébként máris újrahúzta a Aftershock lemez turnémenetrendjét: a körút most – elvileg… – február 13-án indul Glasgow-ban, és március 14-én ér véget Helsinkiben. Magyarországhoz legközelebb február 27-én, a müncheni Zenithben lehet megnézni őket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.