Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gods: hallgass meg egy dalt Billy Morrisontól és Ozzy Osbourne-tól!

1024billyOktóber 23-án jött ki Billy Morrison új nagylemeze, a God Shaped Hole. Billy Idol gitárosától máris meghallgatható egy Gods című dal, amelyben Ozzy Osbourne énekel, a lemez többi dalában pedig olyan nagyságok vendégeskednek, mint Steve Stevens vagy Dave Navarro.

A korábban a The Cultot és a Circus Diablót is megjárt Billy Morrison jelenleg Billy Idol szólózenekarának gitárosa, de a napokban kiadta második nagylemezét is God Shaped Hole címmel, saját King Mob Music cégének égisze alatt. Az anyag eredetileg feldolgozás-EP-nek indult, de aztán folyamatosan születtek hozzá a saját dalok, így a koncepció megváltozott. Morrison mellett olyan cimborák szerepelnek a dalokban, mint Idol másik gitárosa, Steve Stevens, illetve dobosa, Erik Eldenius, illetve Dave Navarro (Jane’s Addiction, Red Hot Chili Peppers) vagy Ozzy Osbourne. A lemez hangzásáért Mike Clink és John Spiker felelt.

A most bemutatott Gods dalban meglehetősen spontán jött össze Ozzy vendégszereplése. „Jött tőle egy üzenet, amiben arról érdeklődött, hová tűntem, én meg azt válaszoltam neki, hogy épp egy szólóalbumon dolgozom. A válaszban már az állt, hogy el akar énekelni egy dalt a lemezen!”, mondja Billy. A Black Sabbathtal június 1-jén Budapesten is fellépő Ozzy egyben társszerzője is volt a dalnak.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 queensryche999 2015-10-24 19:04
Tényleg kurva jó nóta, a szóló természetes gitárhangszíne pedig maga a mennyország. Sajnos egyre kevesebbet hallani ilyet manapság a lemezeken. Jó öreg Les Paul nyaki szedő és ebben az esetben valószínűleg egy Friedman fej az elkövető.
I-m-á-d-o-m.
Idézet
 
 
+3 #1 bjorn 2015-10-24 13:33
isten. az Ozzmosison ott lehetett volna simán :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.