Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gary szereti az új Van Halent, Sammy még mindig nem hallotta

Egy bostoni rádióállomás megkérdezte az új Van Halen lemezről a csapat két korábbi frontemberének véleményét. Sammy Hagar továbbra sem hallotta a teljes albumot – vagy legalábbis ezt állítja... –, Gary Cherone-t azonban meggyőzte az A Different Kind Of Truth. A Tattoo klipdalt viszont egyikük sem szereti.

Meglepő vagy sem, Sammy Hagar még mindig nem hallotta teljes egészében az új Van Halen lemezt, de már nem kizárólag rosszat volt hajlandó mondani róla. „Nem hallgatok túl sok új zenét, hacsak nem ütközöm bele a rádióban valamibe, ami tetszik. Utoljára a Black Keysre és a Kings Of Leonra figyeltem fel így. Amikor a Tattoo-t először meghallottam, és megnéztem a videót... Mindenki azt mondta: uramisten, ezt látnod kell, szétröhögöd majd a segged! Szóval a Tattoo hatására nem kifejezetten rohantam a boltba megvenni a lemezt, és emiatt a mai napig nem hallottam. Nem töltöttem le, nem csináltam semmit. Hallottam viszont egy másik nótát, ami szintén gagyi volt, aztán egy harmadikat is, a She's The Womant. Na, az már tetszett. Tényleg úgy szólt, mint amit várnék a Van Halentől, kicsit közelebb állt a lényeghez. A másik kettő biztosan nem úgy szólt, ahogy azt elvártam volna."

Sammy mindehhez azért hozzáfűzte: meggyőződése, hogy Eddie és Alex Van Halen számára nem könnyű karrierjük egy teljes szakaszáról elfeledkezni, hiszen David Lee Roth-tal a mikrofonnál a Van Halen semmit sem játszik a Van Hagar érából. „Sokmillió más dolog mellett az a legnagyobb különbség Dave és köztem, hogy egyetlen Van Hagar érás nótát sem képes elénekelni. Talán a Finish What Ya Started menne neki, de ennyi... Ez a tényező is különössé teszi azt, hogy a tesóknak ennyi évbe telt ismét működésbe hozni a szerelvényt."

„Számomra a Fair Warning óta ez a legjobb Van Halen lemez", mondta az A Different Kind Of Truth-ról Gary Cherone, aki a '90-es évek második felében egy rövid és a csapat korábbi diadalmenetéhez képest sikertelen periódusban frontemberkedett a zenekarban. „Az első single, a Tattoo az egyetlen ballépés rajta... Huszonnyolc évet vársz a bandára, és a lemez többi részével együtt messze nem ez a legjobb dal... Ha a Chinatown, az As Is vagy a Honeybabysweetiedoll lett volna az első dal, amit meghallanak az emberek, mindenki eldobja az agyát."

Akárhogy is, a lemez világszerte igen jól fogy, a Van Halen turnéja pedig jelenleg is igen komoly érdeklődés mellett fut az Egyesült Államokban.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 Pitta 2012-03-11 00:10
A Földön 7 milliárd ember él. 2 csoportra oszlanak, akik hallották, és akik nem hallották a Van Halen lemezt. A cikk alapján úgy tűnik mindkét csoport terítékre kerül...azért remélem nem mind a 7 milliárd....
Idézet
 
 
+2 #2 Venomádi 2012-03-08 15:38
Mivel Sammy-nél ez az egoista klisé fut egyfolytában, sejteni vélem hogy nagyon is bassza a csőrét a mai napig, hogy nem ő áll ott Dave helyén.
Idézet
 
 
+2 #1 Palinkas Vince 2012-03-08 14:08
Mindkét vélemény túlzóan szélsőséges. Mondjuk akkor már kérdezhették volna Sammy-t a Cherone-éráról, Gary ugyanis nekifutott a Van Hagar nótáknak.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.