Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gary Holt valószínűleg szólózni fog az új Slayeren

Gary Holt dalszerzőként még biztosan nem fog szerepelni a Slayer következő lemezén, szólókat azonban valószínűleg feljátszik majd az anyagra, és közben természetesen az új Exodus album is formálódik. Mindezt maga az érintett erősítette meg egy friss interjúban.

„Most éppen a riffeket próbálom összeválogatni, és folytatom a dalszerzést a most következő Slayer turné közben is”, mondta Gary a Washington Times kérdésére. „Aztán nagyjából jövő áprilisig lesz egy szünetem a Slayer világában, és ezt az időt arra használom majd fel, hogy biztosan elkészüljön az Exodus következő albuma. A Slayer új lemezének felvételei pedig talán az év vége felé kezdődnek majd el. Utána pedig remélhetőleg két legyet ütök egy csapásra, és egyidejűleg mindkét csapattal turnézom majd. Ki tudja?”

Tom Araya a héten még nem mondott konkrétumokat Gary szereplését illetően a Slayer következő albumán, Holt most kicsivel többet árult el. „Most úgy tűnik, talán szólókat játszom majd fel a lemezre, de a dalok mind készen vannak. Ezt az egészet Kerry kezeli majd, és nekem egyébként is tele van a tányérom, szóval valószínűleg oda-vissza fogok ingázni Los Angeles és San Francisco között. Ami Jeff megmaradt dalait illeti, ezeket még nem hallottam. Tudom, hogy léteznek dalok, még a World Painted Blood idejéből is maradt anyag, de ezt sem hallottam, szóval nem is tudok róla mit mondani. Állati nagyszerű lenne, ha Jeff utolsó munkái is helyet kaphatnának egy Slayer lemezen.”

A Slayer október 22-től Észak-Amerikában turnézik a Gojira és a 4ARM társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.