Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még 2013-ban döntés születik Gary Holt státuszáról a Slayerben

0403gary Még nem dőlt el, szerepelni fog-e Gary Holt a Slayer következő albumán – adta meg a választ a mindenkit érdeklő kérdésre Tom Araya egy friss interjúban. Ami késik, az ugyanakkor nem múlik: a banda basszer/énekese szerint még idén kiderül, hogy fixen is az Exodus gitárosa kerül-e majd a májusban elhunyt Jeff Hanneman helyére.

„Garynek továbbra is ott van az Exodus, a szabadidejében írta is nekik az új anyagokat, és az Exodus ügyeivel foglalkozott”, mondta Araya a Metal-Rulesnak. „De ha befejeztük ezt a turnét, le kell ülnünk Kerryvel áttekintetni a Slayer ügyeit, és kitalálni, miként kezeljük ezt az egész helyzetet. Gary eddig fantasztikus munkát végzett. Hű barátunk, hogy kitartott amellett, amit elkezdett, hiszen ez az egész rengeteget kívánt tőle. Nagyszerűen teljesített, elképesztő mennyiségű munkát végzett el, és a lekötelezettjei vagyunk, mert folyamatosan kitartott a zenekar mellett. És emellett több mint boldog is, hogy ezt csinálhatja.”

Araya szerint egyelőre még nyitott kérdés, hogy Holt szerepel-e a következő Slayer lemezen akár zenészként, akár szerzőként. „Amikor leülünk, ezt is meg kell beszélnünk. Eddig még egyszerűen nem volt időnk nyugodtan átrágni magunkat semmi ilyesmin. Én őszintén szólva nem is nagyon akartam erőltetni ezt, miközben körülöttünk zajlottak az események. Most már minden mögöttünk van, és miután lenyomtuk ezt az őszi turnét, szerintem lesz lehetőségünk, hogy leüljünk Garyvel, és átbeszéljük a Slayer dolgait. Majd akkor meglátjuk, ő miként gondolkodik a banda ügyeiről, én is elmondhatom, mit gondolok. Szerintem az év vége előtt el fog dőlni, mit tartogat számunkra a jövő.”

Gary korábban többször is leszögezte: csak akkor lépne be a Slayerbe, ha mellette továbbra is vihetné az Exodus ügyeit. Jeff Hanneman halála óta azonban egyszer sem nyilatkozott a témáról. Azt illetően viszont senkiben sincs kérdés, hogy a tavasszal visszahozott Paul Bostaph játszik-e majd a következő albumon. „Paul mindig jó cimboránk volt”, mondta a témáról Araya. „Amikor távozott, az ő döntéséről volt szó, és senkiben sem maradtak utána rossz érzések. Egyszerűen csak úgy érezte, hogy tovább kell lépnie, de nem vesztünk össze, most pedig megint itt van, és fantasztikusan játszik. Onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk. Tele van energiával, izgatott, hogy ismét a Slayer része lehet – mindez roppant energikus koncerteket és izgalmas időket hozott. Szóval jól fog működni minden. A közönség jól ismeri Pault, és azzal is mindenki tisztában van, hogy Gary már két éve helyettesít a zenekarban – most egyszerűen csak más a helyzet, hiszen Jeff elhunyt.”

A Slayer október 22-étől Észak-Amerikában turnézik a Gojira és a 4ARM társaságában.

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 Flagellator1974 2013-10-19 08:52
Mondjuk van egy ötletem: legyenek Exodus-Slayer dupla koncertek. Első blokk Exodus, második Slayer. Az lehet, hogy Gary nagyon kibukna a végére :) A dalszerzés meg külön menne, ki itt, ki ott. Köthetnének szerződést és lehetnének ikerbanda.
Idézet
 
 
+2 #2 ThrashDeb 2013-10-18 20:39
Idézet - Flagellator1974:
Rossz érzésem van az Exodus-szal kapcsolatban. Lehet hogy a Slayer miatt fognak a földbe állni?


Én se tudom elképzelni, hogy hogyan lehet a kettőtt együtt.
Idézet
 
 
+1 #1 Flagellator1974 2013-10-18 07:14
Rossz érzésem van az Exodus-szal kapcsolatban. Lehet hogy a Slayer miatt fognak a földbe állni?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.