Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Garden Of Disdain: nézd meg a Morbid Angel új videóját!

Új videóklipet mutatott be a Morbid Angel az év végén megjelent Kingdoms Disdained albumhoz. A csapat elmaradt decemberi koncertjének pótlásáról még mindig nincs semmi információ.

0524ma

Év végén jelent meg a Morbid Angel régóta várt új albuma, a Kingdoms Disdained. A zenekar új lemezét a UDR kiadó hozta ki, és mint ismeretes, az utóbbi évek során mindenki kicserélődött a csapatban Trey Azagthoth mellett: a régről ismert Steve Tucker basszer/énekessel, Scott Fuller dobossal és Dan Vadim Von gitárossal felálló csapat Erik Rutan producerkedése mellett készítette el az anyagot.

A csapat évvégi európai turnéja elmaradt, benne egy december 3-ára tervezett budapesti koncerttel. A menedzsment közleménye szerint útlevélproblémák miatt kellett elhalasztani a kört, és pótlást ígértek, de erről egyelőre semmit sem tudni. A Garden Of Disdain videója most mindenesetre megtekinthető.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 19EmpEroR75 2018-05-08 19:23
Idézet - Sehol:
Nem? Senki? Akkor kezdem. Hát ez mégis mi a jóisten!?

"Egy elég véres klipről van szó, amely kapcsolódik a sumér mitológiához, de tele van metaforákkal és allegóriákkal, amelyek az emberi én legsötétebb, legreménytelene bb részét mutatják be. Az volt a célom, hogy olyan videót készítsek, amely jól passzol a dalhoz, az pedig már csak a hab volt a tortán, hogy beleszőhettem a sumérokat és több ókori jelképet is, például a Merkabát, egy olyan járművet, amely képes utazni a galaxisban." - mondta a klipről a rendező, Nadar Sadek.
Gondolom, ha jobban ismernénk a sumér mitológiát, jobban értenénk a klippet. De asszem ez a Markeba nemcsak a suméroknál, hanem a Bibliában és az egyiptomiaknál is szerepelt, mostanában meg a New Age-es fazonok használják.
Idézet
 
 
+1 #1 Sehol 2018-05-08 18:06
Nem? Senki? Akkor kezdem. Hát ez mégis mi a jóisten!?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.