Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Friss lemezben gondolkodtam, ami új helyekre juttatja el a hallgatót, illetve előadóként engem is”

Július 7-én jelenik meg Nita Strauss új szólólemeze, a The Call Of The Void. A lemezről most egy Dorothy Martin vendégeskedésével készült dalt mutatott be Alice Cooper gitárosa.

0307nita

A Sumerian kiadónál érkezik a nyár derekán Nita Strauss második komplett szólólemeze. A gitáros jelenleg ismét Alice Cooperrel zenél, miután tavaly nyáron, nyolc év után tett egy kis kitérőt, és Demi Lovato oldalán turnézott. A The Call Of The Void album vendégek egész hadseregét állítja csatasorba. „Néha magától és könnyen áll össze a zene. Na, ez az album nem ilyen volt! – mondja Nita. – Roppant nehéz szülésnek bizonyult, de ettől még persze igazi szerelemprojekt, még ha vér, verejték és könnyek árán látta is meg a napvilágot. Nem is lehetnék büszkébb a végeredményre, mert zenészként, dalszerzőként egyaránt rengeteget tanultam és fejlődtem a segítségével. Az előző Controlled Chaoshoz hasonlóan izgalmas, újszerű, friss lemezben gondolkodtam, ami új helyekre juttatja el a hallgatót, illetve előadóként engem is. Szerepelnek rajta fantasztikus közös dalok hihetetlen zenészekkel, mint ahogy olyasféle instrumentális muzsika is, aminek hatására először nyúltam gitárhoz.”

nitastrauss_cA dallista az alábbi:

01. Summer Storm
02. The Wolf You Feed (feat. Alissa White-Gluz)
03. Digital Bullets (feat. Chris Motionless)
04. Through The Noise (feat. Lzzy Hale)
05. Consume The Fire
06. Dead Inside (feat. David Draiman)
07. Victorious (feat. Dorothy)
08. Scorched
09. Momentum
10. The Golden Trail (feat. Anders Fridén)
11. Winner Takes All (feat. Alice Cooper)
12. Monster (feat. Lilith Czar)
13. Kintsugi
14. Surfacing (feat. Marty Friedman)

A már ismert dalok, az instrumentális Summer Storm, az Alissa White-Gluzzal megerősített The Wolf You Feed, az Alice Coopert felvonultató Winner Takes All és az In Flames frontemberével, Anders Fridénnel rögzített The Golden Trail után most a Dorothy Martinnal felvett Victorioust lehet meghallgatni. Nita nyári, észak-amerikai szólóturnéján egyébként egy Kasey Karlsen nevű énekesnő áll majd a mikrofonnál. Ezután Alice Cooperrel augusztusban néhány észak-amerikai stadionfellépés erejéig betársulnak a Mötley Crüe és a Def Leppard közös turnéjára is, utána pedig headlineri körút következik Rob Zombie-val, sajnos szintén csak a tengerentúlon. Nita eközben valószínűleg nem hagyja ott Lovatót sem, de az énekesnőnél egyelőre nem várnak rá elfoglaltságok idén.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.