Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Friedman szívből gratulál Loureirónak

0409martyNick Menza terjedelmes sajtónyilatkozatban vesézte ki, miért nem került végül vissza a Megadeth soraiba. Marty Friedman ezzel szemben pusztán gratulált Kiko Loureirónak, a zenekar új szólógitárosának.

Mint Nick Menza közleményéből is kiderült, folytak egyeztetések az elmúlt hónapokban a Megadeth klasszikus felállásának újonnani összehozataláról, amelyekben Marty Friedman is részt vett. A dolog végül nem jött össze, de Friedman a jelek szerint messze nem húzta fel magát ezen annyira, mint Menza. „Szerintem Kiko fantasztikus", válaszolta Marty egy rajongói kérdésre egy chilei gitárosrendezvényen Loureiro leigazolásáról. „Gratulálok neki, és csakis a legjobbakat, a legnagyobb sikereket kívánom nekik innen, Chiléből szerte az egész világon. Szerintem fantasztikus ez az egész, és tényleg csak gratulálni tudok Kikónak!"

Friedman egy friss interjúban maga is elismerte, hogy az elmúlt hónapok folyamán többször is tárgyalt Dave Mustaine-nel egy esetleges visszatérésről. „Nem vagyok a Megadeth tagja, és nem is tervezek az lenni", szögezte le a Cooperativának. „De nagyon-nagyon jó barátságban vagyok mindenkivel a zenekarból, testvérként szeretem és támogatom őket. Talán egy nap majd ismét játszunk közösen, de nem hoz tűzbe a dolog. Igen, próbálkoztak azzal, hogy rávegyenek a visszatérésre, de semmi okom nincs erre sem most, sem akármikor máskor, tényleg. Ha lenne, megfontolnám a lehetőséget, de csak az, hogy valaki most kikerült tőlük, még nem feltétlenül indok arra, hogy akkor én térjek vissza. Ennél azért alaposabb okra lenne szükségem..."

 

Hozzászólások 

 
+9 #2 tama1975 2015-04-09 10:21
Nick szerintem csak akkor érdekes Dave számára, ha Marty is jött volna, különben nem vette volna nyakába újra a vele kapcsolatos régebbi problémákat (pláne hogy saját maga sem a legkönnyebb eset). Marty szekere pedig nyilván sokkal jobban fut és keres vele Japánban, minthogy egy lemez - turné körre eljöjjön a Megadeth-be bérzenésznek. Mert valószínűleg ez lett volna mindkettő státusza, ami valahol a körülményekre tekintettel érthető is.
Idézet
 
 
+9 #1 queensryche999 2015-04-09 09:54
Nincs ebben semmi meglepő, hiszen amíg Nick nagyon akarta az együttműködést, amit elmondása szerint rapid és inkorrekt módon zárt rövidre a 'deth, vagyis Dave (tehát érthető a reakciója), addig Marty nem igazán adta jelét ennek, még ha nem is zárta ki kategorikusan annak lehetőségét, hogy valaha közösen zenéljenek. (Ami ugye nem feltétlen jelent lemezfelvételt.)

Edit: az meg majd kiderül (vagy sem), hogy Marty nemleges válasza miatt ejtették-e végül Nicket is, hiszen úgysem jött volna össze a teljes csapat. A magam részéről megvárom, mit füllent... izé... nyilatkozik Dave erről, addig is elhiszem Nick verzióját.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.