Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Frehley: „Gene semmiképpen sem akadályozhatja meg, hogy elmenjek a beiktatásra”

0722aceAce Frehley-nek esze ágában sincs foglalkozni Gene Simmons elzárkózásával, és azt mondja, amennyiben jövő tavasszal beiktatják a KISS-t a Rock And Roll Hall Of Fame-be, mindenképp részt vesz a gálán. Simmons nemrég rákos szervhez hasonlította a banda eredeti gitárosát, illetve dobosát, Peter Crisst is.

„Örülök, hogy beiktatnak jövő áprilisban, legalábbis ha minden igaz, nagyszerű esemény lesz”, mondta Ace Eddie Trunk műsorában. „Gene semmiképpen sem akadályozhatja meg, hogy elmenjek. Most komolyan, mit tehet ellene? Nem is értem, mi van vele. Amikor a ’70-es években valami hülyeséget csináltam, mindig azt mondta nekem: na, Ace, megint jól lábon lőtted magad. Na, hát most ő lövöldözi magát folyamatosan lábon évek óta. Gene a múltban él, és önmaga karikatúrája lett. Az elejétől fogva kizárólag a pénz jelentette számára a motivációt. A fickónak nincsenek barátai, a saját társai sem tisztelik, rajongók ezreit dühítette fel, és soha életében nem produkált igazi slágert, velem ellentétben. Hozzám fűződnek a történelem legsikeresebb Gibson signature-gitárjai, ő nem büszkélkedhet hasonló eredményekkel. És sorolhatnám tovább. A biztonságos ösvényt választotta: sosem ivott, sosem bulizott. Én ehelyett Elvis Presley és Hendrix és Keith Richards és Jim Morrison útján jártam – itt is végtelen a lista. Hihetetlen élettapasztalattal rendelkezem, és Istennek hála megértem, hogy mesélni is tudjak róla. Ő miről mesél majd? Legfeljebb fikázhat másokat…”

Ace Frehley utoljára 2009-ben jelentkezett albummal Anomaly címmel, ami aránylag sikeresnek is bizonyult. A gitáros jelenleg nagyban dolgozik a jövőre várható folytatáson, társai a stúdióban Chris Wyse basszer (The Cult) és Matt Starr dobos (Burning Rain).

 

Hozzászólások 

 
+5 #3 bogar 2013-11-06 13:03
Tudomásom szerint Gene attól zárkózott el, hogy fellépjenek együtt és nem attól, hogy Ace elmenjen-e, vagy sem.

Kezdődik a szájkarate. Volt már ilyen. Pl.: Guns 'n' Roses! :-)
Idézet
 
 
+9 #2 ddrum77 2013-11-05 15:05
Micsoda önelégült fasz... Mekkora dicsőség a drogos és alkoholista múlttal rendelkezni.
Idézet
 
 
+5 #1 Wendiii 2013-11-05 12:32
Kérek egy KISS 2-t. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.