Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Foreigner: ismét együtt dolgozhat Mick Jones és Lou Gramm

0615foreignerMick Jones, a Foreigner gitárosa azt mondta a Classic Rock magazinnak, hogy jövőre ismét együtt dolgozhat Lou Gramm-mel, a legendás AOR csapat klasszikus frontemberével. Jones és Gramm tavaly nyáron állt közösen ismét színpadon, amikor New Yorkban beiktatták őket a dalszerzők dicsőségcsarnokába.

A páros a tavalyi gála kapcsán elsimította nézeteltéréseit, és úgy tűnik, akad néhány kiadatlan számuk a klasszikus időszakból, amit befejezhetnének. „Lou pár hete megemlítette nekem, hogy talált pár nótát a ’80-as évekből, amiket annak idején nem csiszoltunk készre”, mondta a gitáros a lapnak. „Jövőre talán szakíthatunk időt arra, hogy párat felhozzunk közülük a pincéből… Minden azon múlik, hogy sikerül-e átgázolnunk rajtunk, és hogy találunk-e valahol egy kazettás magnót, amin lejátszhatjuk ezeket…”

Jones leszögezte: mindez biztosan nem jelentené a Foreigner jelenlegi felállása, így elsősorban Kelly Hansen énekes szélnek eresztését. „Kelly mindenét alárendelte a zenekarnak, és fenomenálisan teljesít. Vagyis bármit is csinálunk, ezt mindenképpen tekintetbe veszem majd, akkor is ha Lou-val közösen dolgozunk. Semmiképpen sem fog Kelly helyére állni. Valami olyasmiben gondolkodunk, amiben a régi tagok is részt vehetnek, az tök jó lenne. De ez még igazából nem a közeljövő kérdése.”

A régóta Hansennel működő Foreigner minden idők legsikeresebb rockzenekarai közé tartozik, karrierjük során közel 80 millió albumot adtak el, és olyan máig gyakran hallható slágerek fűződnek a nevükhöz, mint a Cold As Ice, a Waiting For A Girl Like You vagy az I Want To Know What Love Is.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 frotniers 2014-04-17 20:01
nem kicsit örülnék neki, bár a Kelly Hansen-el készült lemez is egyszerűen zseniális, annak is jöhetne folytatása -ami állítólag fog is jönni-, kissé skizofrén ez a helyzet így!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.