Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Five Finger Death Punch: újabb amerikai arany- és brit ezüstlemez

Továbbra sem csökken a Five Finger Death Punch népszerűsége: a csapat az elmúlt napokban bezsákolt egy újabb amerikai aranylemezt, illetve egy brit ezüstlemezt is.

ffdp_k2020_02

Noha az idei F8 album kisebb visszaeséssel indított az amerikai listákon elődeihez képest, mindez senkit se tévesszen meg: a jelenkor egyik legnépszerűbb metálzenekara továbbra is a Five Finger Death Punch. Az idén végre Budapesten is fellépett csapat most újabb amerikai aranylemezt tudhat magáénak a 2018-as And Justice For None-nal, amely félmilliós eladás után jár. Mindez pedig azt jelenti, hogy egyetlen – a néhány hónapja megjelent új – anyagot leszámítva összes eddigi stúdióalbumuk valamilyen kiemelt eladási utáni elismerésben részesült az Egyesült Államokban, vagyis arany- vagy platinalemez. Szintén komoly elismerést kapott a csapat Nagy-Britanniában, ahol a 2015-ös Got Your Six lemez érte el az ezüst fokozatot. Ehhez 60 ezer eladott példány szükséges az országban.

Ez természetesen nem kizárólag fizikai eladásokból áll össze, hiszen az Amerikai Hanglemezgyártók Szövetsége (RIAA) számítási módszere szerint a fizikai és digitális albumeladások mellett beszámítanak a minősítésekbe a streamek és az adott lemezről történő dalletöltések is. Ennek értelmében tíz dal fizetős letöltése az adott lemezről további egy teljes albumpéldány eladásának felel meg, az online hallgatásokat tekintve pedig ezerötszáz audió- és/vagy videóstreamet számítanak egy eladott lemeznek. Nagy-Britanniában ezer stream felel meg egy fizikai példánynak.

 

Hozzászólások 

 
#1 Kormorán 2020-08-13 10:58
Meg is érdemlik. Nem rossz a lemez. Aki kedveli a stílusukat az azt kapja amit várt :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.