Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Five Finger Death Punch: itt az első új dal!

Július 27-én végre kiment az amerikai rádiókhoz a Five Finger Death Punch új dala, az Under And Over It, amely az október 11-én megjelenő American Capitalist anyag első single-je. Az év egyik legnagyobb metal sikeralbumának ígérkező lemez első új dalához hamarosan a videoklip is elkészül – addig pedig alább te is meghallgathatod.

„Ezen a lemezen kristályosodik ki igazán a Five Finger Death Punch stílusa”, mondja az American Capitalistről a banda magyar származású gitáros/főnöke, Zoltan Bathory. „Nem konceptalbumról van szó, ilyet sosem fogunk csinálni: nem vagyunk olyan típusú csapat, amelyik egymáshoz kapcsolódó nótákból álló rockoperákat gyártana… Minden dal különbözik, így kellően változatos is az anyag. Egy olyan általános koncepció azonban meghúzódik a témák mögött, ami legalább néhány nótát áthat.”

„Szívünket-vérünket adtuk bele ebbe az anyagba”, teszi hozzá Ivan Moody énekes. „Az emberek zenekara vagyunk, a rajongóink megértenek minket, mert önmagunkat adjuk. Sosem próbáltunk mások lenni, csakis a Five Finger Death Punch. Az első és leglényegesebb, hogy mindig magadat add, mert ellenkező esetben mások számára is használhatatlan leszel.”

Az American Capitalist producere az utolsó két Ozzy albumot is jegyző Kevin Churko volt, a lemezt övező várakozások pedig óriásiak a tengerentúlon, hiszen a banda az utóbbi évek egyik leghatalmasabb ígérete az Egyesült Államokban. 2009-es kettes lemezük, a War Is The Answer 533 ezer eladott példánynál tart odaát, és nemrég aranylemez lett. Zolival készült két évvel ezelőtti interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.