Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fény derült a Thy Art Is Murder új frontemberének kilétére

Tyler Miller lett a Thy Art Is Murder új énekese CJ McMahon rapid eltávolítása után. A zenekar hamarosan Budapesten is fellép.

0928thy

Tegnap este, az oberhauseni Turbinenhallében elkezdődött a Thy Art Is Murder aktuális európai turnéja. A koncerten derült fény a csapat új énekesének kilétére is: a választott Tyler Miller lett a szintén ausztrál Aversions Crownból. Egyelőre nem tudni, hogy ottani szerepét érinti-e a friss leigazolás.

A Thy Art Is Murder új lemeze Godlike címmel jelent meg szeptember 22-én, a Human Warfare kiadó gondozásában. Az album meglehetősen skizofrén módon látott napvilágot: a digitális kiadáson már nem CJ McMahon éneksávjai hallhatók, hanem újraénekeltették a dalokat Millerrel. A cserére a már legyártott fizikai példányokon értelemszerűen nem volt mód, mint ahogy a korábban debütált klipeket sem módosították. Mindezt McMahon kirúgása tette szükségessé, ahol a zenekar vonatkozó közösségi médiás posztja szerint a frontember néhány héttel ezelőtti, nagy vihart kavart bejegyzése jelentette az utolsó cseppet a pohárban. Az énekes ugyanis megosztott egy videót Matt Walsh politikai kommentátortól: ebben egy anya megkérdezi kisgyermekétől, fiú-e vagy lány, és megengedőn nyugtázza a választ, miszerint mindkettő. McMahon saját megosztása mellé annyit írt, hogy a nőt halálra kellene égetni, majd miután kitört a botrány, fiókját is inaktviálta, és utóbb kiírt egy bocsánatkérést. A zenekar már akkor is elhatárolódott a poszttól, a kirúgás kapcsán pedig úgy fogalmaztak: mindez csupán az utolsó cseppet jelentette a pohárban, véleményük szerint CJ személyisége megváltozott, ítélőképessége már nem a régi, ráadásul társait is a csapat belső felbomlasztásával fenyegette, amennyiben nem az ő elképzeléseit követik egyes döntésekben.

A Millerrel megerősített Thy Art Is Murder Budapesten is fellép október 12-én, a Barba Negrában a Whitechapel, a Fit For An Autopsy és a Spite társaságában. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2023-09-28 14:31
Aszittem Paksy Endre....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.