Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Feloszlik a The Agonist

Beszünteti tevékenységét a kanadai The Agonist. A zenekar döntéséhez számos különböző tényező vezetett.

0512agonist

Komoly mérlegelés után feloszlásáról tett közzé nyilatkozatot a The Agonist. „A körülmények fényében sajnos ennek a döntésnek van a legtöbb értelme úgy zenekari, mint egyéni szempontból – mondják. – Számos tényező vezetett idáig, köztük személyes, pénzügyi és a zeneiparhoz kapcsolódó nehézségekkel, de végső soron az a lényeg, hogy így, öten nem tudunk már oly módon közös nevezőre jutni a jövőt illetően, ami összességében előrevinné a The Agonist ügyeit, de közben minden egyes zenekari tag személyes élete és kívánságai sem sérülnek."

A zenekarból Vicky Psarakis énekesnő továbbviszi Sicksense nevű zenekarát, de nem hagy fel a zenéléssel Danny Marino gitáros, Simon McKay dobos és Pascal „Paco" Jobin gitáros sem. A csapat klipjeit is készítő Chris Kells basszer a videósszakmában folytatja tovább.
A The Agonist hat stúdióalbumot adott ki pályafutása során, a legutóbbit 2019-ben, Orphans címmel. Az első három nagylemezen Alissa White-Gluz énekelt, akit tőlük emelt el annak idején az Arch Enemy.

 

Hozzászólások 

 
#2 ProgFan 2023-05-13 18:16
A döntés érthető, de kár értük, mert kezdett beérni a sok munka gyümölcse. Szerintem az Orphan az már nagyon jó irány volt, amit a '21-es EP-vel tudtak még fokozni.
Alissa kilépése után piszok nehéz volt felállniuk, ez részben meg is történt, kár hogy a kiadóknál nem volt szerencséjük, mert jelentősen több volt ebben a projektben.

Ami az élő produkciót illeti, Vicky tavaly már simán volt olyan jó, mint Alissa
(talán pár nap eltéréssel láttam őket), tökéletes látszott a fejlődés, ahogy a többi zenészen is, különösen Simonnál, szóval sajnálatos a feloszlásuk és örültem, hogy sikerült elkapni őket a Hypocrisy koncert keretein belül.
Idézet
 
 
#1 Dene 2023-05-12 12:27
Nagyon kár értük!!Brutal Assaulton is lettek volna!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.