Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Februártól új dalötleteken dolgozik a Slipknot

Shawn Crahan ütős szerint jövő év elején megindul a munka a Slipknot új nagylemezének dalain. A kását ugyanakkor nem eszik olyan forrón: a zenekar következő albuma 2019 előtt aligha kerül majd a boltokba.

slipknot_k2015_03

„A .5: The Gray Chapter fejezetnek vége”, szögezte le Crahan a Metal Insidernek. „Százkilencven koncert, harminc ország, három év… 2013. január 3-án érkeztem meg Los Angelesbe, hogy elkezdjük a melót a lemezen, és csak akkor hagytam ott a turnét, amikor az apósom meghalt. Talán öt koncertet hagyhattam ki… Most februárig pihenünk, aztán összejövünk Jim Roottal, és csinálunk valami mást. Biztos, hogy nem fogunk csak üldögélni, amíg mindenki a saját ügyeivel foglalkozik, mert ugye mindenki imád a saját ügyeivel foglalkozni… Egyesek pihennek, mások egyéb zenekarokban is játszanak, ilyesmi. Mindannyian úgy érezzük – és most tényleg mindenkiről beszélek, Corey Taylorról, Jim Rootról –, hogy az elmúlt húsz évben nagyon egyféleképpen csináltuk ezt az egészet, így jó lenne most alaposabban átvizsgálni a dalokat. Ezért aztán februárban összeülünk, és más emberekkel, más helyeken dolgozunk majd. Tapasztalatokat szerzünk, és megragadjuk a lehetőséget, hogy utána nyomás nélkül jammelhessünk majd, amikor mindannyian visszatérünk a próbaterembe. Ne legyen az, hogy oké, most akkor három hónap alatt le kell szállítanunk egy lemezt… Szóval a következő évet azzal akarjuk tölteni, hogy fejlesztjük a dalszerzési képességeinket, és ismét átgondoljuk, mit akarunk elmondani a világnak zenészekként, dalszerzőkként.”

Miután a fenti nyilatkozatot több magazin is úgy hozta le, hogy a Slipknot már jövőre nekiáll az új albumnak, Crahan később egy Twitter-üzenetben leszögezte: szó sincs erről, a csapat egyelőre csak dalokat ír, és a következő két évben aligha lesz stúdiózás. Ez már csak azért sem férne be nekik, mivel Corey Taylor jövőre újfent Stone Sour-üzemmódba kapcsol.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 TelekiPál 2016-11-24 11:07
Nagyon helyes!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.