Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Februártól stúdiózik a Europe

1208europeFebruár elején stúdióba vonul a Europe, hogy rögzítse új nagylemezét. A 2015-ös War Of Kings folytatása még idén a boltokba kerül.

Nem nagyon tétlenkedik a Europe: tavalyelőtt jött ki legutóbbi albumuk, de már idén megérkezik az egyelőre cím nélküli folytatás, amelyet ráadásul karrierjük során első ízben Nagy-Britanniában, a legendás londoni Abbey Road stúdióban rögzítenek. Ami a zenét illeti, a csapat alighanem most is az utóbbi albumokon favorizált ősrockos, súlyosabb vonalat viszi majd. „Minden egyes albummal az a célunk, hogy ne ismételjük önmagunkat”, mondta nemrég a FaceCulture-nek Ian Haugland dobos. „Általában végignézzük a régi anyagokat, és azt mondjuk: oké, ezt régebben már megcsináltuk, szóval most valami másért őrülünk majd meg. És ez jó. Olyan, mint egy művészeti galéria, ahol sok különböző képet lehet megnézni, és mindegyik más érzéseket kelt. Szóval a következő anyag is kicsit más lesz, mint a War Of Kings volt.”

A zenekar fő dalszerzője továbbra is Joey Tempest énekes, de John Levén basszer, Mic Michaeli billentyűs és természetesen John Norum gitáros is számos friss dalötlettel rendelkezik már. A megjelenés az év második felében várható.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 deniro2 2017-01-30 22:22
Pár éve még nem gondoltam volna, hogy pont a Europe lemezét fogom várni tűkön ülve, de az utóbbi pár anyaguk annyira betalált nálam, hogy végül alig akad valami, ami idén jobban érdekel ennél...
Idézet
 
 
+1 #2 Pasolini 2017-01-30 20:03
Remélem újra eljönnek majd hozzánk az album turnéjával.
Idézet
 
 
+3 #1 blackmagic 2017-01-30 09:26
Helyes!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.