Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Februárban debütál a Frontiersnél az új brit hard rock szupergroup

A Frontiershez szerződött a Snakecharmer névre hallgató szupergroup, amelyben két egykori Whitesnake muzsikus, Micky Moody gitáros és Neil Murray basszer viszi a prímet, de rajtuk kívül Harry James dobos (Thunder, Magnum), Chris Ousey énekes (Heartland), Adam Wakeman billentyűs (Ozzy Osbourne) és Laurie Wisefield gitáros (Wishbone Ash, Tina Turner) is érdekelt.

A saját bevallása szerint klasszikus ikergitáros hard rockban utazó Snakecharmer 2013-ban jelenteti meg első lemezét, amelyen máris dolgoznak egy brit stúdió mélyén. Az anyag a banda nevét viseli majd, és vaéószínűleg 2013 februárjában jön ki az olasz melodikus kiadónál.

A csapat először tavaly december 5-én mutatkozott be egy szűk körű speciális esemény keretében a brit rocksajtó képviselőinek – elég lehangoló módon playbackről... –, majd három nappal később meglepetésszerűen színpadra léptek a Uriah Heep londoni bulijának vendégzenekaraként is. A Snakecharmer utóbbi alkalommal is igyekezett biztosra menni, itt ugyanis nem játszották el két már elkészült saját dalukat, a Smoking Gunt és a Turn Of The Screw-t, hanem Whitesnake klasszikusokkal szórakoztatták a nagyérdeműt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.