Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Február végétől ismét koncertezik a Slayer, de nincs hír az új lemezről

Habár február 23-án, az ausztráliai Brisbane-ben ismét mozgásba lendül a Slayer gépezete, még mindig nem tudni semmit arról, mikor jelenhet meg a thrash királyainak új lemeze, illetve hogy Jeff Hanneman helyett továbbra is Gary Holttal állnak-e majd színpadra a bulikon. Az viszont már biztos, hogy a csapat júniusban és augusztusban is Európában koncertezik.

Február végén ismét megkezdi a koncertezést a Slayer, akik az ausztráliai Soundwave fesztiválturné hat állomásán játszanak. A gigantikus rendezvénysorozat szokás szerint a rock/metal élet krémjét vonultatja fel, a Metallicától a Linkin Parkon, a Blink 182-n, az Offspringen, a Sum 41-on, az Anthraxen és a Killswitch Engage-en át a Stone Sourig boldog-boldogtalan ott lesz a koncerteken. A sorozat március 4-én zárul Perthben. A banda ezután egyelőre egészen június elejéig nem kötött le koncerteket, aminek akár az is oka lehet, hogy a Jeff Hanneman helyén lassan két éve kisegítő Gary Holt március 23-ától a Metal Alliance turnén játszik Észak-Amerikában az Exodusszal.

A Slayer nyáron már biztosan ott lesz egy sor európai rendezvényen: az első eddig lefixált állomás a varsói Impact fest június 4-én, de Tom Arayáék fellépnek az amneville-i francia Sonisphere-en és a német With Full Force-on is, illetve rebesgetik őket további nyugat-európai eseményekre is. Hozzánk legközelebb a mostani állás szerint Graz mellett, a Seerock Fesztiválon lehet elcsípni a zenekart június 22-én, ahol a Motörhead előtt állnak színpadra. Augusztus első felében szintén Európában koncerteznek: a finn Jalometalli, a norvég Oya és a brit Bloodstock már biztosan büszkélkedhet a jelenlétükkel, de újabb állomások is várhatók.

A Slayer új lemezéről továbbra sem tudni, pontosan mikor jelenhet meg: egyelőre még a tavaly nyár óta tervezett felvezető EP-t sem adták ki, rajta a korábban teljes egészében rögzített Chasing Death és Implode című dalokkal, így most már azt sem tudni, egyáltalán megelőzi-e ilyen kiadvány a teljes albumot. Sanszos, hogy a fesztiválszezon előtt még megjelenik az új nagylemez, de a tagok hónapok óta nem szolgáltak új információkkal ezt illetően. A korábbi nyilatkozatok alapján biztosnak tűnik, hogy a még mindig súlyos baktériumfertőzéséből lábadozó Hanneman egyetlen hanggal sem járult hozzá a lemezhez sem szerzőként, sem a stúdióban.

A bandához kapcsolódó hír, hogy Dave Lombardo dobos és a lassan félig-meddig már Slayer tagnak is tekinthető Gary Holt új projektet hozott össze Nick Oliveri basszusgitárossal és Casey Chaos énekessel. Valamikor elvileg itt is lesz lemez, de hogy a Slayerhez képest mikor, azt lehet, hogy még maguk az érintettek sem tudják…

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#9 99 2013-01-17 21:10
hát kurvára sajnálom Jeffet......dez ez így nem tűnik bíztatónak......remélem visszatér egyszer.....Slayer csak vele Slayer
Idézet
 
 
+1 #8 sehol 2013-01-15 08:57
Jeff karjáról egyes gore zenekarok albumokat tudnának írni
Idézet
 
 
+7 #7 Soo85 2013-01-12 19:27
http://blog.pe.com/audio-file/files/import/i-c10ee06861569b2b32276562b0763783-hannemanbig4.jpg
Idézet
 
 
+4 #6 tschaby 2013-01-12 18:29
Szeptember körül egy interjúban azt mondták, hogy Hanneman lement pár próbára, megpróbált játszani, de hiába erőltette nem ment neki, úgyhogy hagyták.
Arra a kérdésre, hogy mikorra várható a visszatérése nem tudtak mit mondani és azóta is csend van. Kérdés, hogy ennyi szopás után maradt-e még kedve zenélni.
Idézet
 
 
+7 #5 Soo85 2013-01-12 18:00
Itt se semmi!
http://www.zimbio.com/Jeff+Hanneman
Idézet
 
 
+9 #4 Soo85 2013-01-12 17:55
Hát tavaly többször olvastam az új lemezről, mármint hogy készül, de egy ideje csend van! Hannemann-ról se szólnak egy szót sem! Ahhoz képest mennyi információ látott napvilágot a tavaly ősz körül, egy ideje semmit nem hallani róluk. Ami egy lemeznél elég furcsa. Megszellőztetik hogy lesz, aztán csend. Nekem ez elég furcsa! Meg lassan 3 éve hogy nincs velük Jeff se, mi van vele? Sehol egy nyilatkozat, semmi! Tavaly arról lehetett hallani hogy a lassabb számaikat, már lemez minőségben játssza, ehhez képest még mindig semmi! És ehhez képest egy ötletet se hozott a lemezre? Hogyan? Ha tud játszani akkor hogyan hogy nem talált ki egy zenét sem? Ha a lassabb zenéket lemezminőségben játssza, akkor lassabb zenéket lemezminőségben is tudna írni! :) Én állatira bírom King gyors számait, de Jeff hangulatosabb dolgaival kerül egyensúlyba a dolog! Tudom hogy Slayer-nél mindig az van hogy mindig ugyanazt a lemezt készítik el, és ezért jók! De én úgy vélem minden lemezük között van némi különbség, és most attól félek, hogy Jeff szerzeményei nélküli Slayer album, egy unalmas Kerry King darálás lesz! Jeff hangulatos kis dallamos súlyosságai nélkül. Azok teremtik meg szerintem egy Slayer lemez atmoszféráját csak igazán! Azok a pszichopata nyomasztó horror zenék. :) Nekem vele teljes a kép. King dolgai is jók, de Jeff nélkül csak dara amit művel, és jó az, de egy teljes lemezen keresztül félek unalmas lesz, és nem ugorják meg a mércét! Az előző lemezek fantasztikusak voltak, nem örülnék a visszafelé haladnának. De majd meglátjuk . . . . gondolom!
Idézet
 
 
+8 #3 Loconino 2013-01-12 17:41
http://thatdevilmusic.net/2011/04/25/slayers-jeff-hanneman-plays-encore-pamona-big-4-event/ Itt látszik, hogy szét van esve a felkarja, de érdekes ez a nagy csönd...
Idézet
 
 
+6 #2 Matolcsy Gyorgy 2013-01-12 17:41
Ember, lattad hogy nez ki Hanneman karja?
Idézet
 
 
#1 Venomádi 2013-01-12 16:12
Lassan már kezd eléggé csípős bűze lenni ennek a baktériumos sztorinak. De vessen rám egy fordított keresztet a banda, ha még is így van.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.