Shock!

december 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Február 15-én Budapesten a The Dead Daisies és Mike Tramp

Év elején jelent meg a The Dead Daisies új albuma, a Holy Ground. A zenekar jövő február 15-én koncertezik ismét Magyarországon.

0211dd

Tavaly nyáron Glenn Hughes vette át az énekesi és a basszusgitárosi posztot a The Dead Daisiesben John Corabi és Marco Mendoza helyén. A csapat – vagyis az egyszemélyi főnök és finanszírozó, David Lowy gitáros… – nem indokolta bővebben a döntést, mindössze annyival kommentálták a fejleményeket, hogy John és Marco úgy döntöttek: saját szólóprojektjeikkel szeretnének foglalkozni a jövőben. A Doug Aldrich gitárossal és Tommy Clufetosszal felálló banda január végén új lemezzel jelentkezett a Spinefarm kiadónál Holy Ground címmel, amelyet elvileg már idén bemutattak volna Magyarországon, ám a COVID miatt a turnét elhalasztották.

Az új dátum a csapat turnémenetrendje szerint 2022. február 15. lesz, a helyszín a Barba Negra, és jó hír, hogy egy illusztris vendég is csatlakozik a Daisieshez a körúton: Mike Tramp, a White Lion egykori frontembere lép színpadra előttük. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 sanyi 2021-10-21 15:55
Jónak hangzik. Remélem eltudok menni ebben a koncert dömpingben erre is, ami jövőre lesz. Mert már tényleg rekord számú buli ígérkezik 2022-re most, hogy mindenki egyszerre fog elindulni 2 év kihagyás után.

Remélem Mike Tramp-pel sikerül egy alapos interjút csinálnotok. Kíváncsi lennék mit válaszolna az élet értelme kérdésre. Imádom a palit. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.