Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Famine Wolf címmel új számot mutatott be a Between The Buried And Me

Meghallgatható egy Famine Wolf című új dal az észak-karolinai Between The Buried And Me új nagylemezéről. A Coma Ecliptic július 10-én jelenik meg a Metal Blade gondozásában.

0513btbam

Ismét ambiciózus konceptlemezzel jelentkezik az egyik legizgalmasabb modern progresszív metalcsapat, a Between The Buried And Me. A Coma Ecliptic témája – címéhez passzolóan – egy kómában lévő ember története, aki eközben végigéli összes korábbi életét, miközben mindegyikben – mindegyik dalban – választás elé kerül: vagy marad, vagy továbbmegy a jobb, a tökéletesebb irányába. „Ez az album egy új életet jelent a zenekar számára", mondja a lemezről a frontember Tommy Rogers. „Keményebben dolgoztunk ezen a lemezen, mint bármelyik korábbin, és tényleg új identitást kapott a hangzásunk. Az önismétlés világában nagyon büszke vagyok rá, hogy részese lehettem valaminek, ami egyszerre nagyon kifizetődő és egyben ijesztő is. Ha nem erőlteted meg magad, sosem tudod meg, mi lesz a végeredmény – nálunk a Coma Ecliptic lett az."

0405btbamcA zenekar Jamie King producerrel rögzítette a lemez nagyrészét, a keverést pedig Jens Bogren végezte. A dallista az alábbi:

01. Node
02. The Coma Machine
03. Dim Ignition
04. Famine Wolf
05. King Redeem - Queen Serene
06. Turn On The Darkness
07. The Ectopic Stroll
08. Rapid Calm
09. Memory Palace
10. Option Oblivion
11. Life In Velvet

A lemezbemutató turné ezúttal Észak-Amerikában indul az Animals As Leaders társaságában, ősszel pedig Európa következik a Hakennel, sajnos magyar állomás nélkül. A már ismert Memory Palace és a majdnem 9 perces új klip, a The Coma Machine mellett most egy Famine Wolf című új szám is meghallgatható a srácoktól.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 valarmorgulisz 2015-06-14 09:57
Meghallgatható már az egész lemezn youtbobon. Félelmetesen jó lemez. Ezek a srácok sem nyúlnak sosem mellé. Igencsak év lemeze díj esélyese. Remélem lesz írás róla :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.