Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Faképnél hagyta Dave DiSantót a Vektor teljes tagsága

1116vektorMellbevágó hírek érkeztek az amerikai prog/thrasher Vektor környékéről. Noha a zenekar kétségtelenül az idei év egyik legjobb albumát szállította le Terminal Redux címmel, David DiSanto énekes/gitáros most teljesen egyedül maradt…

Teljesen váratlanul távozott a Vektor soraiból Erik Nelson gitáros, Blake Anderson dobos és Frank Chin basszusgitáros. A három zenész egy Facebook-posztban jelentette be döntését a zenekar hivatalos oldalán, és emberi nézetkülönbségekkel indokolták döntésüket. Pár órával később a bejegyzést törölték, és David DiSanto, a csapat énekes/gitárosa és fő dalszerzője tett közzé hivatalos állásfoglalást az ügyben. „Bocsánatot kérek mindenkitől, akit a korábbi poszt összezavart. A Vektor nem áll le. Én kezdtem el Vektor-dalokat írni 1999-ben, és a mai napig írom ezeket. Ameddig élek, a Vektor sem hal meg. Nagyra értékelek mindent, amit Blake, Frank és Erik tett annak érdekében, hogy ez az egész dolog útnak indulhasson. Ugyanígy az előttük velem játszott zenésztársaimat, Willyt, Pablót, Adamet, Mike-ot és Kiant is nagyon tisztelem. Turnén találkozunk!”, írta a főnök.

Jelen állás szerint persze erősen kérdéses, kikkel és főleg mikor indulhat útnak legközelebb az egytagúra fogyatkozott Vektor. Az viszont sajnos egyértelmű, hogy a dolog a legrosszabbkor érte DiSantót, hiszen az év derekán kiadott Terminal Redux azon kevés idei album közé tartozik, amelyet a jövőben jó eséllyel emlegetünk majd a műfaj klasszikus darabjaként…

 

Hozzászólások 

 
+6 #5 A75 2016-12-29 17:32
Hát, ez az év végére egy igazán szomorú hír. :(

Bízom benne, hogy Di Santo talpra tudja valahogy állítani a Vektort és csak remélni tudom, hogy a régi tagokkal nem mennek bele végeláthatatlan jogi vitákba, mert az egyenlő lenne a halállal.

Nálam mindhárom lemez 10/10-es és a VoiVod (és mások) mellett az egyik kedvenc zenekarom lett a Vektor (mivel nincs nagy különbség, ugye:)). Bántam is nagyon, hogy az idei Brutalon lemaradtam róluk.

Szóval, csak remélni tudom, hogy ezek után az új legénységgel ismét egy bomba lemezt kapunk az arcunkba.

Hajrá Vektor!
Idézet
 
 
+5 #4 Arvorae 2016-12-29 17:10
Idézet - Montsegur:
Nekem ez az év lemeze... Remélem találnak megoldást. Hirtelen a 87-es Whitesnake ugrott be, bár ott Coverdale rúgott ki mindenkit. (Akkor nekem az volt az év lemeze...)

Kár, hogy idén nem a Hardwired volt az év lemeze Nálad. Megnéztem volna, ahogy mindenki lelécel Lars mellől.
Idézet
 
 
+5 #3 Montsegur 2016-12-29 12:56
Nekem ez az év lemeze... Remélem találnak megoldást. Hirtelen a 87-es Whitesnake ugrott be, bár ott Coverdale rúgott ki mindenkit. (Akkor nekem az volt az év lemeze...)
Idézet
 
 
+14 #2 Final Command 2016-12-29 10:35
Úgy látszik megint bebizonyosodik, hogy a legnagyobb zenei zsenik emberként kibírhatatlanok . Sajnálom...
Idézet
 
 
+9 #1 south of heaven 2016-12-29 09:55
Ez kész,hülyeség, ilyet nem lehet csinálni :(
Épp most kezd megismerni titeket a szélesebb metalközeg erre oszoltok:(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.