Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Exodus: „Gary készíti a lőrét, Lee meg a minőségi bort”

1215tomSokan aggódtak, hogy Gary Holt slayeres elfoglaltságai miatt esetleg nem így lesz, de most már tényleg nem kell félni: gőzerővel zajlanak a következő Exodus lemez munkálatai. Tom Hunting dobos szerint minden a szokásos mederben halad.

„Valójában elég old school folyamatról beszélünk", magyarázta Hunting a 107.7 The Bone rádiónak. „Gary felpakol pár riffet egy CD-re vagy akár egy kazettára, attól függ, éppen milyen kocsim van. Megkapom a témákat, kidolgozom hozzájuk a ritmusokat, véglegesítjük ezeket, aztán már a teljes zenekarral meghangszereljük a dalokat. Rob a zenei részek kidolgozásában nem igazán szokott részt venni. Ennél a mostani albumnál talán kicsit hosszabb lesz a pre-produkciós szakasz, mert Jack Gibson most már elég jól képben van a ProToolsszal kapcsolatban, és baromira ért a komputerekhez. Mi, többiek egyáltalán nem. De ez egy nagyon jó móka, imádom a lemezfelvételeket, ez a kedvencem az egészben. Olyan, mint az építkezés: nyers fából alkotsz valamit. Gary szokta azt mondani, hogy ő készíti a lőrét, Lee meg a minőségi bort, mert Lee össze-vissza boncolgatja a saját témáit, folyamatosan újjáépíti, megváltoztatja, átvariálja őket... De jó szórakozás. Készítesz valamit, ami csakis a tiéd."

„Most éppen a riffeket próbálom összeválogatni, és folytatom a dalszerzést a most következő Slayer turné közben is", mondta Gary Holt a Washington Times kérdésére pár héttel ezelőtt, a Slayer aktuális észak-amerikai turnéja küszöbén. „Aztán nagyjából jövő áprilisig lesz egy szünetem a Slayer világában, és ezt az időt arra használom majd fel, hogy biztosan elkészüljön az Exodus következő albuma. A Slayer új lemezének felvételei pedig talán az év vége felé kezdődnek majd el. Utána pedig remélhetőleg két legyet ütök egy csapásra, és egyidejűleg mindkét csapattal turnézom majd. Ki tudja?"

Ezek a kérdések még tényleg a messzi jövőbe vesznek, de az már biztos, hogy az Exodus mindenképpen ott lesz a jövő évi FEZEN fesztiválon Székesfehérváron.

 

Hozzászólások 

 
+11 #2 Flagellator1974 2013-12-15 11:23
Nos, az egyik legfontosabb hír a Shock!-on, amire vártam.
Idézet
 
 
+8 #1 kéjsóvár bohóc 2013-12-15 11:08
Jöjjön a lemez minél előbb!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.