Shock!

január 21.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Európai fesztiválkoncerteket jelentett be a Faith No More

Mint azt a hétvégi közösségi médiás újjáéledésből sejteni lehetett, jövőre visszatér a koncertszínpadokra a Faith No More. A zenekar egyelőre három európai fesztiválbulit jelentett be.

1127fnm

Ismét koncertezésbe kezd 2020-ban a Faith No More, és még jobb hír számunkra, hogy Európában is el lehet majd csípni a zenekart. Egyelőre három fesztiválfellépést tettek közzé: ott lesznek június 13-án az írországi Sunstroke-on, június 20-án a clissoni Hellfesten és június 26-án az oslói Tons Of Rockon, de természetesen nem csupán ennyiről van szó, további koncertek bejelentése is várható a következő napokban. A zenekar felállása változatlan az utóbbi években aktívhoz képest, vagyis Mike Patton énekes, Mike Bordin dobos, Billy Gould basszer és Roddy Bottum billentyűs Jon Hudson gitárossal áll majd színpadra a fellépéseken.

Esetleges új lemezről egyelőre nem szól a fáma, bár kizárni természetesen ennek gondolatát sem lehet. A 2015-ös visszatérő album, a Sol Invictus folytatásáról Roddy korábban elárulta: elárulta: néha jammelnek új ötleteken a csapat hangszeres magjával.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.