Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Énekesnő nélkül maradt a Vixen

Távozott a Vixen soraiból Janet Gardner. Az énekesnő ugyanakkor áldását adta rá, hogy társai továbbvigyék a nevet nélküle is.

0117janetgardner

Kilépett a Vixenből Janet Gardner. Az énekesnő nem indokolta döntését, csak annyit fűzött hozzá, hogy számos álmatlan éjszaka előzte meg, mire meghozta azt, és átengedi a terepet társainak, Roxy Petrucci dobosnak, illetve Share Ross basszernek a jövőt illetően. Gardnernek az utóbbi években több egészségügyi problémája is volt, így például vérrögöket kellett eltávolítani az agyából. Ezzel együtt ugyanakkor 2017-ben kiadott egy szólóalbumot, emellett pedig fogtechnikusként dolgozik civilben.

Mindez azt jelenti, hogy a zenekar alapfelállásának magja alighanem már sosem fogja elkészíteni az első két album folytatását, amelyet olyannyira várt a maroknyi tábor, Gardner, Ross és Petrucci erejéből csak egy Live Fire című koncertalbumra futotta tavaly. Egyelőre nem tudni, hogy a ritmusszekció, illetve Britt Lightning gitáros kivel viszi tovább a csapatot – tavaly Gardner lábadozásának idejére Lorraine Lewis, a Femme Fatale énekesnője segítette ki őket.

A klasszikus négyes negyedik tagja, Jan Kuehnemund gitáros 2013-ban hunyt el rákban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.