Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Én nem számítok Malcolm visszatérésére”

0416malcolmFrissen jött ki a The Youngs: The Brothers Who Built AC/DC című könyv Jesse Fink tollából. Mivel a szerző rendelkezik bizonyos információkkal a nagybeteg Malcolm Young állapotáról, természetesen mindenütt nekiszegezik a kérdést, hogy mi lehet a gitárossal, ám túl sok jóval nem tud szolgálni…

„Én nem számítok Malcolm visszatérésére”, mondta Fink egy bostoni rádiónak. „Azt tartom inkább fontosnak, hogy mindenki hagyja őt nyugton, és reménykedjen a felépülésében. De szerintem mindenki számítson arra, hogy az unokaöccse, Stevie játszik majd a zenekarban.” A szerző az Ultimate Classic Rocknak is nyilatkozott, ahol szintén úgy fogalmazott: Malcolm betegsége minden bizonnyal tartós állapot. „A rajongók a jelek szerint azt hiszik, gyorsan meggyógyul majd, és a turnén már ott áll majd a színpadon. Viszont ha igaz, amit számos forrásból hallottam, szerintem Stevie-vel turnéznak majd, nem pedig Malcolmmal. És ez nem valami lázító álláspont, hanem pusztán csak realista.”

A viszonylag jó belső információkkal rendelkező Fink ugyanakkor pozitív hírekkel tudott szolgálni a banda javarészt már elkészült új nagylemezéről. „Nagyon megbízható forrásokra hivatkozva mondom, hogy az új album simán odatehető a Black Ice mellé, vagy még annál is jobb. Szóval Stevie alighanem jó helyettes Malcolm posztján.”

Az AC/DC tavasszal jelentette be, hogy megromlott egészségi állapota miatt Malcolm Young nem vesz részt az új lemez munkálataiban, azt azonban azóta sem tudni, pontosan mi baja van a 61 éves gitárosnak. A lapok találgatásaiban éppúgy lehetett olvasni agyvérzésről és Alzheimer-kórról, mint rákos megbetegedésről.

A zenekar nemrég harmincöt éves Highway To Hell nagylemezéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+8 #1 kakamatyi 2014-08-07 12:54
Kár. Egyik legnagyobb riffgyáros, na.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.