Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Én mindenképpen nyitott lennék több koncertre is”

0525dokkenMiközben Don Dokken köti az ebet a karóhoz, hogy kizárólag néhány japán koncertről van szó ősszel, társai akár fokozottabb aktivitásra is hajlandók lennének a klasszikus Dokkennel. Jeff Pilson basszer és George Lynch gitáros például egy új dalt is elküldött már az énekesnek…

Don Dokken megerősítette: ősszel hat koncertet ad a klasszikus felállású Dokken Japánban, és ezeket is kizárólag azért, mert a szervezők csillagászati gázsit csengetnek ki annak érdekében, hogy ismét egy színpadra tereljék az énekest nagy ellenlábasával, George Lynch gitárossal. Amennyiben hihetünk Donnak, a történetnek október után nem lesz folytatása, és a zenekar a jelenleg aktív leosztásban – azaz az ősfelállás másik túlélőjével, Mick Brown dobossal, Jon Levin gitárossal és Chris McCarvill basszerrel – megy tovább, Jeff Pilson basszusgitáros szerint azonban a hangszereseken nem múlik, hogy több is kisüljön ebből az egészből. „George pár napja átjött, és megírtuk egy új dal zenei alapjait, amit át is küldtem Donnak”, tette közzé blogján Jeff. „Most az a terv, hogy valahogy felvegyünk egy dalt a turné előtt mintegy a csomag részeként. Maga a nóta fantasztikus, alig várom, hogy halljam, mit tesz hozzá Don.”

Pilson a maga részéről benne lenne abban, hogy a klasszikus felállás ne csak Japánra korlátozódjon, és akár további dalokat is írjanak. „Nagyon élvezném, és tudom, hogy George is így van ezzel. De haladjunk lépésenként vagy dalonként. Remélhetőleg ez a nóta pont olyan jó lesz, amennyire elképzelem. A többi pedig az időbeosztáson múlik. A Foreignernek jövőre lesz egy nagy, a negyvenéves jubileumot ünneplő turnéja, amit mindenképpen számításba kell venni, és ugye Don azt mondja, ő csak Japánt akarja megcsinálni. Én mindenképpen nyitott lennék több koncertre is, ha össze tudjuk hozni, de ha a végén csak Japán marad, azzal is elégedett leszek.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.