Shock!

május 14.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Emészthetőbbre veszi a figurát a Huntress?

0430huntressbandMár nyáron elkészíti harmadik nagylemezét a Los Angeles-i Huntress. Jill Janusék Andrew Alekel (Foo Fighters, No Doubt, Queens Of The Stone Age, Clutch) és a Fireball Ministryből ismert James A. Rota producerkedése mellett készítik majd el az anyagot.

Akár már 2014 végén megjelenhet a Napalm kiadónál az okkult metalos Huntress harmadik albuma, bár a leginkább látványos fronténekesnőjéről, Jill Janusról ismert csapatra feszített tempó vár a következő időszakban. Ezekben a napokban még Európában nyomulnak – a NovaRockon mi is láttuk őket –, ősztől pedig már az év egyik legkomolyabb underground metalturnéja várja őket Észak-Amerikában, ahol a Kreatornek és az Arch Enemynek nyitnak majd.

Noha a rockosabb irányultságú producerduó elég radikális váltásnak ígérkezik a legutóbbi albumot jegyző Chris „Zeuss” Harrishez képest, egyelőre nem tudni, milyen irányt vesz majd a hármas Huntress. Mindenesetre reméljük, hogy színvonala inkább a bemutatkozó Spell Eaterére üt majd, nem pedig a tavalyi Starbound Beastére…

 

Hozzászólások 

 
#1 Khold 2014-07-03 15:08
Amilyen jó, és kemény volt az első lemez, olyan szar, nyünnyedt lett a második. Ha ezt is elcseszik, akkor menjenek anyjukba.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.