Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Élveztem a miniturnét, de furcsa volt, hogy nem headlinerként játszunk a fesztiválokon, és kis klubokban koncertezünk”

Valószínűleg hazavágta a koronavírus a Deadland Ritual szupergroupot, mielőtt még igazán beindulhatott volna. Geezer Butler a Black Sabbath esetleges jövőbeli újjáéledését is kategorikusan kizárja, akár alkalmi jelleggel is.

1211dlr

2018-ban állt össze Geezer Butler basszusgitáros (Black Sabbath), Steve Stevens gitáros (Billy Idol, Vince Neil), Matt Sorum dobos (Guns N’ Roses, Velvet Revolver, The Cult) és Franky Perez énekes (Apocalyptica) részvételével a Deadland Ritual nevű formáció, amely később több fesztiválon is részt vett, lenyomott néhány klubbulit, és két dalt is közzétett. Folytatás azonban nem feltétlenül lesz. „Élveztem a miniturnét, de furcsa volt, hogy nem headlinerként játszunk a fesztiválokon, és kis klubokban koncertezünk”, ismerte el az EONmusicnak Geezer. „Összeállt egy albumnyi dalunk is, de aztán lecsapott a COVID, és a felvételek is befejeződtek. Nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán folytatódik-e valaha a Deadland Ritual.”

Főzenekarát illetően ugyanakkor a basszerben nincsenek kérdések. „Black Sabbath biztosan nem lesz többé, annak vége. Remekül éreztem magam a búcsúturnén, különösen annak fényében, hogy tudtam: utána nincs tovább. Sok extra erőfeszítést tettem emiatt, hiszen tudtam, hogy a közönség nem lát minket többé. Szerettem volna több koncertet, de Tony rákkezelései miatt le kellett rövidítenünk a turnét.”

A Sabbath búcsúturnéja 2016-ban Budapestet is érintette.

 

Hozzászólások 

 
#1 latexbaba 2020-11-13 08:27
Kár. Pedig jó ez a project.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.