Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elkészült és tavasszal meg is jelenik az Epica új nagylemeze

0711simoneBefejezte új lemezének felvételeit a holland Epica. A 2012-es Requiem For The Indifferent folytatása valamikor tavasszal jön ki a Nuclear Blast gondozásában.

A zenekar Joost Van Den Broek producerrel, az After Forever és az Ayreon korábbi billentyűsével dolgozott a lemezen, aki korábban többek között a ReVamp és a Stream Of Passion zenei rendezőjeként is tevékenykedett már. „Nagyszerű időt töltöttünk a Sandlane stúdióban Joost Van Den Broekkel, és alig várjuk, hogy meghallgassátok a végeredményt!”, áll az Epica üzenetében. Az album címe egyelőre még nem ismert, de a tagok többször is utaltak rá, hogy mindenképpen egyszerűbb, földközelibb lesz a legutóbbi anyagnál.

Az Epica április 30-án, a hollandiai Tilburgban tér vissza a színpadra. A zenekar tavaly június óta nem koncertezett, hiszen Simone Simons énekesnő állapotos volt első gyermekével, aki végül ősszel született meg, és Coen Janssen billentyűsnél is gyermekáldás köszöntött be. A szünetet egy Retrospect című nagyszabású élő videó- és audióanyaggal hidalták át, amely az Epica tízéves jubileumi koncertjén vettek fel 2013 márciusában Eindhovenben, a hetven tagú Reményi Ede Kamarazenekar és a Miskolci Nemzeti Színház kórusának közreműködésével, több mint három órás programmal.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Wendiii 2014-01-12 21:27
Szerintem érzik, hogy az előző lemez egy kissé túl lett variálva, és ezt már nem vette be mindenki gyomra. Gondolom, ezért cserélték le Sascha Paeth producert is.
A Retrospect DVD kapcsán meg folyamatosan szidom a Nuclear Blast-et. Nem elég, hogy a legutóbbi lemez utolsó daláról lefelejtették az éneksávokat, a DVD utolsó trackje, az Outrospect hiányzik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.